loading...
هیواتک
هیواتک بازدید : 39 چهارشنبه 23 تیر 1400 نظرات (0)

مقدمه

ثبت نام سامانه ثنا رکن اصلی شروع اقامه دعوی، پیگیری سوء پیشینه، استفاده از خدمات قضایی و بانکی و ... می باشد. برای ثبت نام ثنا نیاز به ورود به سایت ثبت نام ثنا دارید. اگر قصد ثبت نام غیر حضوری سامانه ثنا را دارید با این نوشتار همراه باشید.

در سال‌های اخیر قوه قضاییه به منظور ارتقاء کیفیت خدماتی که ارائه می‌دهد، اقدام به ایجاد سامانه خدمات الکترونیک قضایی نموده است که در بین عموم مردم با نام "سامانه ثنا" نیز شناخته می‌شود. ایجاد سامانه ثنا کیفیت خدمات رسانی قوه قضاییه را به میزان چشمگیری افزایش داده و موجب شده است تا به میزان قابل توجهی در هزینه، زمان و انرژی عموم مردم صرفه‌جویی شود.
افراد می‌توانند با استفاده از این سامانه از خدمات مختلف قضایی همچون پیگیری درخواست‌های قضایی، دریافت ابلاغیه‌های قضایی، پیگیری پرونده، درخواست برگه عدم سوء پیشینه و موارد مختلف دیگری بدون نیاز به مراجعه به دادسرا بهره‌مند شوند. نکته ضروری در مورد این سامانه این است که برخلاف گذشته دیگر ابلاغیه‌های دادگستری به هیچ عنوان از طریق نامه و مامور انجام نمی‌گیرد و تمام ابلاغیه‌های دادگستری از طریق سامانه ابلاغ که زیرمجموعه سامانه ثنا است به مخاطبان ابلاغ می‌گردد.
افراد مختلفی که دارای پرونده‌های قضایی هستند می‌بایست حتماً اقدام به ثبت نام سامانه ثنا کنند تا قادر باشند از خدمات این سامانه بهره‌مند شوند. ثبت نام ثنا در ابتدا فقط به صورت حضوری انجام می‌گرفت و افراد باید با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات قضایی اقدام به ثبت نام در سایت ثنا می‌کردند.
بعد از همه‌گیری کرونا، به منظور جلوگیری از گسترش این ویروس و همچنین رفاه بیشتر مردم، امکان  ثبت نام سامانه ثنا به روش‌های مختلف از جمله ثبت نام غیر حضوری ثنا و همچنین ثبت نام ثنا با گوشی نیز برای هموطنان بوجود آمد. با استفاده از خدمات ثبت نام غیر حضوری ثنا افراد مختلف می‌توانند در هرکجا که باشند تنها با اتصال به اینترنت در این سامانه ثبت نام کنند و از خدمات قضایی این سامانه بهره‌مند شوند. 
با ما همراه باشید تا به صورت کامل و گام به گام با نحوه ثبت نام سامانه ثنا آشنا شوید.



نحوه ثبت نام سامانه ثنا

ثبت نام در سامانه ثنا به صورت حضوری از طریق مراجعه به دفاتر ارائه دهنده خدمات قضایی که در شهرهای مختلف وجود دارد امکان‌پذیر می‌باشد؛ همراه داشتن کارت ملی و شناسنامه در زمان ثبت نام الزامی است.
اما افراد زیادی وجود دارند که علاقه‌مند هستند تا با ثبت نام سامانه ثنا آشنایی پیدا کنند تا بتوانند از خدمات مختلف قضایی که توسط این سامانه ارائه می‌شود استفاده نمایند. اما قبل از شروع به آموزش نحوه ثبت نام سامانه ثنا ، باید این نکته را خدمت کاربران عزیز یادآوری کنیم که سامانه ابلاغ الکترونیک قضایی که افراد توسط آن ابلاغیه‌های خود را دریافت می‌کنند نیز از زیرشاخه‌های سامانه ثنا محسوب می‌شود و برای دریافت ابلاغیه و استفاده از سامانه ابلاغ نیز ثبت نام ثنا ضروری و لازم است. حال سعی می‌کنیم تا شما را با نحوه ورود به سایت ثبت نام ثنا و همچنین نحوه ثبت نام غیر حضوری سامانه ثنا آشنا کنیم.

ورود به سایت ثبت نام ثنا

کاربران برای ورود به سایت ثبت نام ثنا کار بسیار راحتی را پیش روی دارند و تنها با چند کلیک می‌توانند وارد این سامانه شوند:

  1. ابتدا مروگر خود را باز کرده و البته از اتصال اینترنت خود مطمئن شوید. توصیه می‌شود برای ورود به سایت ثبت نام ثنا از مرورگر کروم استفاده نمایید. در قسمت آدرس عبارت sana.adliran.ir را جستجو نمایید و یا در قسمت جستجو گوگل عبارت "سامانه ثبت نام الکترونیک قضایی" را تایپ نموده و سپس بر روی آیکون ذره‌بین یا همان سرچ کلیک نمایید.

    ورود به سایت ثبت نام ثنا

  2. در این قسمت کاربران وارد صفحه اصلی سامانه ثنا شده‌اند که امکانات مختلفی همچون ثبت نام غیر حضوری ثنا ، دسترسی به سامانه خدمات الکترونیک و موارد دیگر را در اختیار کاربران قرار داده‌ است.
  3. به منظور استفاده از خدمات الکترونیک قضایی این سامانه بر روی گزینه "سامانه خدمات الکترونیک" کلیک کنید تا وارد صفحه خدمات قضایی شوید.

    سامانه-ثبت-نام-الکترونیک-ثنا

  4. حال شما در صفحه درگاه خدمات قضایی ایران قرار دارید و می‌توانید تمام خدمات ارائه شده توسط این درگاه را که در منوی سمت راست صفحه قرار دارد را مشاهده نمایید و در صورتی که از قبل در این سامانه ثبت نام نموده‌اید از خدمات الکترونیک قضایی بهره‌مند شوید.
  5. اگر از قبل عملیات مربوط به ثبت نام ثنا را انجام نداده‌اید هیچ جای نگرانی وجود ندارد زیرا در ادامه شما را با نحوه ثبت نام غیر حضوری ثنا آشنا خواهیم نمود.

نحوه ثبت نام غیر حضوری سامانه ثنا

همانطور که در ابتدای مقاله گفته شد امکان ثبت نام سامانه ثنا به صورت غیرحضوری نیز برای افراد مختلف فراهم شده است. نحوه ثبت نام غیر حضوری سامانه ثنا بسیار راحت است و کاربران می‌توانند در منزل و در عرض چند دقیقه ثبت نام غیر حضوری ثنا را شخصاً انجام دهند. با آموزش گام به گام ثبت نام غیر حضوری ثنا همراه ما باشید.

  1. ابتدا وارد صفحه اصلی سامانه ثنا به نشانی https://sana.adliran.ir شوید و بر روی گزینه " ثبت نام برخط " کلیک نمایید؛ دقت داشته باشید که افرادی که قصد دارند به عنوان شخص حقوقی ثبت نام نمایند در این قسمت باید بر روی گزینه "ثبت نام شخص حقوقی" کلیک نمایند. (برای ثبت نام در سایت ثنا از مرورگر کروم استفاده نمایید.)

    نحوه ثبت نام سامانه ثنا

  2. در این قسمت از کاربر خواسته می‌شود تا اطلاعات هویتی خود شامل کد ملی، تاریخ تولد و شماره سریال شناسنامه را در کادرهای مشخص شده وارد نماید. در آخرین کادر می‌بایست کد عددی که برای شما به نمایش گذاشته شده است را وارد نموده و در انتها بر روی گزینه "ادامه" کلیک نمایید. توجه داشته باشید که هزینه ثبت نام غیرحضوری ثبت نام ثنا مبلغ 9 هزار تومان است که در سمت راست تصویر به آن اشاره شده است.

    ثبت نام برخط ثنا

  3. در این قسمت افراد باید ضمن مطالعه شرایط و قوانین سایت با کلیک بر روی گزینه "تایید" موافقت خود را اعلام نمایند.
  4. در این صفحه کاربر می‌بایست اطلاعات تکمیلی خود که شامل نام، نام خانوادگی، تاریخ تولد، محل تولد، نام پدر و موارد دیگر می‌شود را در کادرهای مشخص شده وارد نماید و در انتها بر روی گزینه "مرحله بعد" کلیک نماید.

    ثبت اطلاعات در سایت ثبت نام ثنا

  5. حال از شما خواسته می‌شود تا شماره تلفن همراه و شماره تلفن ثابت را وارد نمایید. وارد کردن ایمیل اختیاری می‌باشد.
  6. در این مرحله کاربر می‌بایست مشخص کند که در ایران زندگی می‌کند یا خیر و البته در ادامه اطلاعات مربوط به محل زندگی خود را وارد نماید.

    ثبت اطلاعات اولیه در ثنا

  7. در این صفحه از شما خواسته می‌شود تا میزان تحصیلات و شغل خود را وارد کنید. بعد از انجام این کار بر روی گزینه "ثبت اولیه اطلاعات" کلیک نمایید.
  8. در این مرحله یک کد به منظور تایید شماره همراهی که در سامانه ثبت نموده‌اید برای شما ارسال می‌گردد که می‌بایست آن را در کادر مربوطه وارد کنید و سپس بر روی گزینه "تایید کد امنیتی" کلیک نمایید.

    پرداخت هزینه ثبت نام ثنا

  9. در این مرحله کاربرا می‌بایست هزینه 9 هزار تومانی احراز هویت را پرداخت نماید، یکی از درگاه‌های پرداخت را از منوی موجود در صفحه انتخاب نموده و سپس بر روی گزینه "پرداخت" کلیک نمایید.
  10. در این صفحه لازم است تا کاربر اطلاعات مربوط به کارت بانکی خود را وارد نموده و عملیات مربوط به پرداخت را انجام دهد.
  11. حال در صفحه‌ای که مشاهده می‌کنید بر روی گزینه "شروع احراز هویت غیرحضوری" کلیک کنید.
  12. در این صفحه کاربر می‌بایست تصویر صورت خود را مطابق با کادر مشخص شده در سایت بارگذاری نماید؛ برای این کار می‌توانید از وبکم لپتاپ و یا دوربین گوشی و یا عکس پرسنلی موجود در رایانه خود استفاده نمایید. بانوان گرامی توجه داشته باشند که در عکس ارسالی حجاب خود را به صورت کامل حفظ کرده باشند.

    احراز هویت غیر حضوری ثبت نام ثنا

  13. در این مرحله کاربر می‌بایست تصویر امضاء خود را بر روی سایت، مانند تصویر بارگذاری نماید.

    سامانه احراز هویت قوه قضاییه

  14. در آخرین مرحله یک جمله بر روی صفحه نمایش داده می‌شود که کاربر باید آن را در یک فایل ویدیویی ضبط و بر روی سایت بارگذاری نماید. اگر از گوشی همراه برای ثبت نام استفاده می‌کنید می‌توانید بر روی گزینه "record a video" کلیک نمایند و در همان لحظه فیلم را ضبط و ثبت نمایند.

    ثبت نام غیر حضوری سامانه ثنا

بعد از ثبت نام غیر حضوری ثنا پیامکی حاوی رمز شخصی برای کاربر ارسال می‌گردد و فرد می‌تواند از امکانات سامانه ثنا استفاده نماید.

بیشتر بخوانید: ابلاغیه الکترونیکی



ثبت نام ثنا با گوشی

با توجه به اینکه در سال‌های اخیر استفاده از اینترنت با استفاده از گوشی‌های تلفن همراه هوشمند افزایش روزافزونی پیدا نموده است و افراد زیادی در کشور کارهای اینترنتی خود را با استفاده از گوشی همراه انجام می‌دهند، امکان ثبت نام ثنا با گوشی برای افراد فراهم شده است. کاربران برای ثبت نام ثنا با گوشی می‌توانند به سامانه ثنا به نشانی اینترنتی https://sana.adliran.ir مراجعه نمایند و اقدام به ثبت نام در سایت ثنا کنند. مراحل ثبت نام ثنا با گوشی با نحوه ثبت نام غیر حضوری ثنا تفاوتی ندارد و کاربران گرامی برای آشنایی با نحوه ثبت نام ثنا با گوشی می‌توانند با مراجعه به قسمت قبل این مقاله به صورت کامل با مراحل آن آشنا شوند و کار ثبت نام در سایت ثنا را با گوشی خود انجام دهند.
البته اپلیکیشن "عدالت همراه" نیز برای استفاده راحت‌تر از خدمات الکترونیک قوه قضاییه به بازار عرضه شده است که کاربران می‌توانند آن را به صورت رایگان از "کافه‌بازار" و یا سایر پلتفرم‌های ارائه دهنده اپلیکیشن به صورت رایگان دانلود نمایند. ثبت نام ثنا با گوشی فعلاً با استفاده از اپلیکیشن "عدالت همراه" امکان‌پذیر نیست اما کاربرانی که از قبل اقدام به ثبت نام سامانه ثنا کرده‌اند می‌توانند با نصب این برنامه به راحتی و بدون نیاز به رایانه شخصی از تمام خدمات مجازی قوه قضاییه استفاده نمایند.

بیشتر بخوانید: مشاهده ابلاغیه با موبایل

ابلاغیه جدید در سامانه ثنا

سامانه ابلاغ یکی از زیرمجموعه‌های قوه قضاییه است که کاربران می‌توانند با مراجعه به آن اقدام به مشاهده ابلاغیه‌های جدید خود کنند و در صورت نیاز آنها را چاپ نمایند. در صورت قرار گرفتن ابلاغیه جدید، این امر توسط سامانه از طریق پیامک به کاربران اعلام می‌شود.
کاربرانی که از قبل ثبت نام در سایت ثنا را انجام داده‌اند می‌توانند به راحتی در هر زمان به مشاهده ابلاغیه جدید در سامانه ثنا اقدام نمایند. اگر از قبل ثبت نام سامانه ثنا را انجام داده‌اید می‌توانید به راحتی به سایت eblagh.adliran.ir مراجعه کنید و با وارد نمودن کد ملی و رمز شخصی خود وارد حساب کاربری خود شوید.

ابلاغیه جدید در سامانه ثنا

در این قسمت، گزینه ابلاغیه‌های جدید را مشاهده می‌کنید که تعداد ابلاغیه‌های جدید و خوانده نشده هر کاربر در داخل یک دایره قرمز رنگ اعلام شده است و کاربر می‌تواند با کلیک بر روی آن به راحتی به مشاهده ابلاغیه جدید در سامانه بپردازد.

بیشتر بخوانید: نحوه دریافت ابلاغیه

منبع : ثبت نام سامانه ثنا

هیواتک بازدید : 132 سه شنبه 22 تیر 1400 نظرات (0)

نحوه ثبت چک در سامانه صیاد برای افرادی که با چک سروکار دارند این روزها بسیار اهمیت دارد. همانطور که حتما می دانید در قوانین جدید چک طرفین یعنی صادر کننده و ذینفع ملزم به ثبت چک در سامانه صیاد هستند. با توجه به اهمیت موضوع این نوشتار را به آموزش ثبت چک در سامانه صیاد اختصاص داده ایم. 

در اقتصاد ایران افراد به اصطلاح بازاری اکثر معاملات خود را با استفاده از چک انجام می‌دهند و حجم سنگینی از نقل و انتقالات مالی در ایران با استفاده از چک انجام می‌گیرد. در سال‌‌های اخیر عدم وجود قوانین مشخص و قاطع در این مورد موجب شد تا موضوع چک‌های برگشتی به یک معضل اساسی تبدیل شده بود و موجب کاهش کارآیی آن در بین مردم شده بود؛ به نحوی که اعتماد مردم به چک به نحو چشمگیری کاهش پیدا کرد و کمتر کسی حاضر بود تا در معاملات مختلف چک را به جای پول خود تحویل بگیرد. روشن نبودن قوانین مربوط به چک علاوه بر کاهش اعتماد آن در بین مردم، موجب شد تا پرونده‌های قضایی فراوانی نیز در مورد چک‌های برگشتی و به اجرا گذاشته شدن چک در قوه قضاییه تشکیل شود که موجب خسارات متعددی به مردم و دولت شد.
طرح سامانه صیاد که شروع پروسه آن از سال 97 آغاز شد، در ابتدای سال 1400 به مرحله اجرایی رسید و موجب شد تا قوانین جدیدی که بسیار روشن و مشخص هستند بر روند صدور چک توسط افراد مختلف اعمال شود. بر اساس این قانون افرادی که قصد صدور و یا تبادل چک دارند می‌بایست حتماً آن را در سامانه صیاد ثبت نمایند. طبق این قانون افراد باید از چک‌های جدید که فعلاً بنفش رنگ هستند استفاده نمایند و هر فرد قبل از قبول چک باید از ثبت آن در سامانه صیاد اطمینان حاصل نماید.
با اجرایی شدن طرح سامانه صیاد، آشنایی با نحوه ثبت چک در سامانه صیاد به امری ضروری تبدیل شده‌است، کاربران عزیز می‌توانند با مطالعه این مقاله با آموزش ثبت چک در سامانه صیاد آشنا شوند تا بتوانند به آسانی و شخصاً اقدام به ثبت چک در سامانه صیاد کنند.
در قانون جدید چک، کسی که چک برگشتی داشته باشد، از دریافت دسته چک جدید، تسهیلات بانکی، ضمانت نامه‌ها و کارت‌های بانکی محروم می‌شود.



آموزش ثبت چک در سامانه صیاد

افرادی که قصد دارند تا چک خود را در سامانه صیاد ثبت نمایند لازم است ابتدا طبق معمول گذشته تاریخ سررسید، مبلغ و سایر موارد لازم در چک را نوشته و پس از آن اقدام به ثبت اطلاعات چک در سامانه صیاد کنند. در حال حاضر سامانه صیاد صفحه اینترنتی مشخصی ندارد و افراد برای ثبت چک در سامانه صیاد می‌بایست به درگاه‌های اینترنتی بانک‌های مختلف رجوع کنند و یا از اپلیکیشن‌های دارای مجوز از سوی بانک مرکزی ایران استفاده نمایند. یکی دیگر از ابزارهای موجود برای ثبت چک در سامانه صیاد استفاده از همراه‌بانک‌ مربوط به بانک‌های مختلف دارای مجوز در کشور می‌باشد. در مورد نحوه ثبت چک در سامانه صیاد توجه به چند نکته بسیار مهم است؛ در زمان ثبت چک در سامانه کادری به نام "بابت" وجود دارد که فرد می‌بایست در آن علت صدور چک از طرف صاحب حساب را مشخص نماید. همچنین ثبت چک در سامانه صیاد از طرف صاحب حساب به منزله ثبت اولیه محسوب می‌شود و فرد گیرنده چک نیز باید دریافت چک در سامانه را تایید نماید تا ثبت نهایی چک انجام گیرد. لازم به ذکر است که در قوانین جدید امکان امضای چک در وجه حامل وجود ندارد و حتماً می‌بایست نام فرد ذینفع در چک و سامانه ثبت شود.
افرادی که قصد دارند تا از طریق برنامه‌هایی نصب شده بر روی گوشی‌های هوشمند(اپلیکیشن) چک خود را در سامانه ثبت نمایند باید به این نکته مهم توجه داشته باشند که ثبت چک در سامانه صیاد نیازمند احراز هویت می‌باشد. کاربران برای احراز هویت در همراه‌بانک و یا اپلیکیشن‌های دیگر همچون "آپ" می‌بایست اطلاعات یکی از کارت‌های بانکی خود را وارد و کد تاییدی که برای شماره موبایل تاییدی آنها توسط بانک ارسال شده است را وارد نمایند.
لازم به ذکر است که ثبت چک در سامانه صیاد در شعب مختلف بانکی نیز امکان‌پذیر می‌باشد اما کاربر در این روش زمان و انرژی زیادی را از دست می‌دهد و طبیعتاً ثبت چک در سامانه صیاد با استفاده از برنامه‌های مختلف بسیار آسان‌تر می‌باشد. در ادامه شما را با نحوه ثبت چک در سامانه صیاد با استفاده از گوشی آشنا می‌سازیم. همان طور که اشاره شد برخی از بانک ها علاوه بر اینترنت بانک و همراه بانک صفحه مجزایی برای ثبت چک صیاد طراحی کرده اند از جمله بانک ملی که در این بخش نحوه ثبت چک در سامانه صیاد این بانک را بررسی خواهیم کرد. نحوه کار بقیه بانک ها هم به همین منوال است اما ممکن است برخی از گزینه ها کمی متفاوت از این بانک باشد:

  1. برای ثبت چک در سامانه صیاد این بانک ابتدا باید وارد آدرس اینترنتی آن یعنی https://sayad.bmi.ir شوید . حال با انتخاب هر یک از گزینه های ثبت، تایید یا رد و استعلام به صفحه احراز هویت هدایت خواهید شد.

    ثبت چک در سامانه صیاد

  2. اطلاعات خواسته شده یعنی شماره تلفن همراه، کد ملی و تصویر امنیتی را وارد کنید و گزینه بررسی اطلاعات را بزنید. نکته قابل توجه در این مرحله این است که حتما شماره تلفن همراه باید به نام کد ملی وارد شده باشد.

    احراز هویت ثبت چک در سامانه صیاد

  3. در صورت تایید اطلاعات وارد شده یک شناسه تایید به شماره موبایل کاربر ارسال می شود که باید آن را در کادر مربوطه وارد کرده و با انتخاب بررسی شناسه وارد مرحله بعدی شوید.

    تایید شناسه برای ثبت چک صیاد

  4. حال لیست کارت های مرتبط با کد ملی وارد شده نمایش داده می شود ، کارت بانکی مد نظر را انتخاب کرده و اطلاعات مرتبط با آن یعنی CVV2 و رمز پویا را وارد کنید تا احراز هویت شما کامل شود.

    انتخاب لیست کارت های بانکی برای ثبت چک صیاد

نحوه ثبت صدور چک در سامانه صیاد

  1. حال برای ثبت برگه چک ، شناسه صیادی 16 رقمی درج شده بر روی چک را به صورت دستی یا از طریق بارکد روی چک وارد کنید. 

    نحوه ثبت صدور چک در سامانه صیاد

  2. حال شماره حساب برگه چک ، شماره سری و سریال چک ، مبلغ چک و تاریخ سر رسید چک و توضیحات را وارد کنید. دقت داشته باشید که در صورتی که مبلغ چک حقیقی بیشتر از یک میلیارد ریال باشد گزینه «بابت» نمایش داده می شود که ثبت آن الزامی است.

    ثبت صدور چک صیاد

  3. حال در صورتی که برگه چک مربوط به شخص حقیقی باشد باید کد ملی و نام کامل گیرنده چک وارد شود . در صورت نیاز هم می توان اطلاعات بیش از یک گیرنده را با «افزوردن گیرنده جدید» وارد کرد.

    مراحل ثبت صدور چک در سامانه صیاد

  4. حال اطلاعات وارد شده توسط شما برای بررسی و ثبت نمایش داده می شود که در صورت تایید اطلاعات توسط شما چک با موفقیت ثبت می شود.

    آموزش ثبت چک در سامانه صیاد

    حال برای وصول این چک باید توسط گیرنده آن نیز تایید شود. که در ادامه توضیح داده خواهد شد.

نحوه ثبت تایید یا رد چک در سامانه صیاد

  1. برای ثبت تایید یا رد چک در سامانه صیاد ، گیرنده چک باید در صفحه نخست گزینه «تایید یا رد» را انتخاب کرده و بعد از احراز هویت شناسه صیادی درج شده بر روی چک را به صورت دستی یا از طریق اسکن بارکد موجود روی چک وارد کند.

    تایید یا رد چک در سامانه صیاد

  2. در این مرحله اطلاعات چک برای تایید یا رد توسط کاربر نمایش داده می شود.
  3. در صورت تایید در این مرحله کاربر می تواند توضیحات اختیاری را وارد کرده و سپس چک را تایید کند.

    تایید برگه چک در سامانه صیاد

    در صورت رد چک نیز همین صفحه برای وارد کردن توضیحات نمایش داده می شود.

نحوه استعلام برگه چک در سامانه صیاد

برای استعلام چک هم هر یک از طرفین صادرکننده چک یا ذینفع می توانند در صفحه نخست گزینه «استعلام» را انتخاب کرده و بعد از احراز هویت ، شناسه صیادی درج شده روی چک را به صورت دستی یا با اسکن بارکد روی آن وارد کرده و اطلاعات چک را ببینند.

نحوه ثبت چک در سامانه صیاد با موبایل

همانطور که گفته شد امکان ثبت چک در سامانه صیاد با موبایل نیز برای کاربران فراهم شده است. افراد می‌توانند با استفاده از همراه‌بانک‌های مختلف مربوط به هر بانک و نصب آن بر روی گوشی هوشمند خود، از امکانات مختلف آن از جمله ثبت چک در سامانه صیاد استفاده نمایند.
برای دانلود اپلیکیشن همراه بانک مخصوص به هر بانکی، کاربران می‌توانند با مراجعه به وبسایت رسمی بانک مربوطه اقدام به دانلود اپلیکیشن و پس از وارد کردن اطلاعات مربوط به حساب شخصی خود، از آن استفاده نمایند. البته اغلب اپلیکیشن‌های ارائه شده توسط بانک‌های معتبر در برنامه "بازار" نیز قابل دسترس و دانلود هستند. اپلیکیشن‌های بانکی برای هر دو سیستم عامل اندروید و iOS به بازار عرضه شده‌اند اما معمولاً اپلیکیشن‌هایی که برای سیستم عامل iOS معرفی می‌شوند به دلیل حلقه‌های امنیتی خاص این سیستم عامل، سرعت و کیفیت اپلیکیشن‌های مشابه در سیستم عامل اندروید را دارا نیستند و توصیه می‌شود در حد امکان از نسخه‌های اندرویدی این برنامه‌ها استفاده نمایید.
حال باهم نگاهی خواهیم انداخت به اپلیکیشن‌هایی که برای انجام امور بانکی از جمله ثبت چک در سامانه صیاد با موبایل دارای مجوز هستند؛ کاربران عزیز توجه کنند در حال حاضر تنها 5 اپلیکیشن زیر دارای مجوز رسمی هستند.

  1. اپلیکیشن آپ برای ثبت چک صیاد :
    اپلیکیشن آپ از طریق برنامه بازار، پلی استور گوگل و همچنین وبسایت اصلی این برنامه به نشانی https://asanpardakht.ir در دسترس عموم قرار گرفته است و حجم آن در حدود 35 مگابایت می‌باشد و در دو نسخه اندروید و iOS به بازار عرضه شده است.

    اپلیکیشن آپ برای ثبت چک صیاد

  2. اپلیکیشن 724 برای ثبت چک صیاد :
    برنامه 724 توسط شرکت پرداخت الکترونیک سامان به بازار ارائه شده است و این اپلیکیشن نیز از طریقه برنامه بازار، پلی استور گوگل و ایران اپس قابل دسترس و دانلود می‌باشد؛ کاربران می‌توانند برای دانلود این برنامه به وبسایت اصلی آن به نشانی https://www.724.ir نیز مراجعه کنند. حجم این اپلیکیشن نیز در حدود 21 مگابایت است و در نسخه‌های اندروید و iOS در دسترس می‌باشد.

    اپلیکیشن 724 برای ثبت چک صیاد

  3. برنامه تاپ برای ثبت چک صیاد :
    برنامه تاپ نیز از طریق وبسایت اصلی این برنامه به نشانی https://top.ir قابل دسترس است و کاربران می‌توانند آن را از طریق کافه بازار، چارخونه و گوگل پلی نیز دانود نمایند. این برنامه نیز برای نصب در حدود 22 مگابایت فضا نیاز دارد.

    برنامه تاپ برای ثبت چک صیاد

  4. اپلیکیشن سکه برای ثبت چک صیاد :
    اپلیکیشن سکه توسط شرکت به‌ پرداخت ملت ارائه شده است و کاربران با دانلود و نصب این برنامه نیز می‌توانند به ثبت چک در سامانه صیاد با موبایل بپردازند. این برنامه برای هردو سیستم عامل اندروید و iOS موجود است و کاربران می‌توانند برای دانلود آن به "کافه بازار" و یا "پلی استور گوگل" مراجعه کنند.

    اپلیکیشن سکه برای ثبت چک صیاد

  5. اپلیکیشن ایوا برای ثبت چک صیاد :
    اپلیکیشن ایوا از سوی شرکت پرداخت الکترونیک سداد که از زیرمجموعه‌های بانک ملی ایران به شمار می‌رود به بازار ارائه گردیده است و کاربران می‌توانند برای دانلود این برنامه و استفاده از خدمات آن به سایت اصلی این برنامه به نشانی اینترنتی https://ivaapp.com مراجعه و یا از طریق کافه بازار و یا پلی استور به دانلود آن اقدام نمایند.

    اپلیکیشن ایوا برای ثبت چک صیاد

پیگیری ثبت چک صیادی

پیگیری ثبت چک صیادی برای افراد از چند طریق امکان‌پذیر می‌باشد. البته کاربران می‌توانند با مراجعه به شعبه مربوطه بانک اقدام به پیگیری ثبت چک نمایند که این کار زمان‌گیر است و بهتر است تا افراد از یکی از روش‌های الکترونیکی که به آنها خواهیم پرداخت برای پیگیری ثبت چک صیادی اقدام نمایند.
ساده‌ترین روش مراجعه به سامانه‌ی استعلام وضعیت اعتباری چک صیادی است که توسط بانک مرکزی مدیریت می‌شود، کاربران می‌توانند با مراجعه به لینک https://www.cbi.ir/EstelamSayad/19689.aspx و با وارد کردن شناسه صیادی چک، در مورد وضعیت چک آگاه شوند.

سامانه استعلام وضعیت اعتباری چک صیادی

روش دیگر اقدام به پیگیری ثبت چک صیادی در اپلیکیشن‌های دارای مجوز از سوی بانک مرکزی است که عبارتند از آپ، 724، تاپ، سکه و ایوا و در قسمت‌های قبل در مورد نحوه دسترسی و دانلود آنها توضیح داده شد.
اما افرادی که به اینترنت دسترسی ندارند نیز می‌توانند با استفاده از سامانه پیامکی و ارسال شناسه 16 رقمی استعلام که بر روی چک‌های صیاد درج شده است به سرشماره 701701، اقدام به پیگیری وضعیت چک و همچنین از وضعیت اعتباری صاحب چک از لحاظ چک‌های برگشتی باخبر شوند.

نحوه ثبت انتقال چک در سامانه صیاد

در قانون جدید نحوه ثبت انتقال چک در سامانه صیاد متفاوت از گذشته است و دیگر نیازی به پشت‌نویسی چک وجود ندارد. بر اساس قوانین جدید، فرد انتقال دهنده چک وظیفه دارد تا به یکی از سیستم‌های سامانه صیاد که شامل اپلیکیشن‌های مجوزدار، همراه‌بانک‌های معتبر همچون همراه بانک ملت و یا سامانه اینترنتی بانک‌ها مراجعه نمایند و با ورود به حساب شخصی خود اقدام به انتقال چک نمایند. توجه داشته باشید که نصب اپلیکیشین‌های موردنظر حتماً باید بر روی گوشی‌هایی باشد که سند سیم کارت فعال بر روی آن به نام فرد باشد.
به منظور ثبت انتقال چک ، فرد انتقال دهنده چک می‌بایست شناسه چک و همچنین اطلاعات مربوط به ذینفع جدید را در کادرهای مشخص شده در هر سیستم وارد و سپس تایید نماید.

مشخص است که با اِعمال قوانین جدید مربوط به چک از ابتدای سال 1400، چک‌های قدیمی از رده اعتبار خارج شده و در حال حاضر فقط چک‌های سامانه صیاد معتبر و دارای وجهه قانونی هستند؛ بنابراین افرادی که در زندگی روزمره و شغلی خود با چک سروکار دارند می‌بایست در آموزش ثبت چک در سامانه صیاد مطالعه کافی را داشته باشند تا با نحوه ثبت چک در سامانه صیاد و سایر قوانین جدید آشنایی کامل پیدا کنند.

منبع : نحوه ثبت چک در سامانه صیاد

هیواتک بازدید : 34 سه شنبه 22 تیر 1400 نظرات (0)

مقدمه

سایت اصلی ثبت نام وام مستاجران www.tem.mrud.ir می باشد. بعضی از کاربران با مشکل باز نشدن سامانه ثبت نام وام ودیعه مسکن www.tem.mrud.ir مواجه هستند و یا نیاز به ویرایش اطلاعات سایت ثبت نام وام ودیعه مسکن دارند. و یا با سوالاتی نظیر مبلغ وام ودیعه مسکن 1400 چقدر است ؟روش ثبت نام قطعی وام مستاجران در سال ۱۴۰۰ چگونه است ؟ شرایط و مدارک مورد نیاز برای ثبت نام وام ودیعه مستاجران چیست ؟ چگونه می توان از طریق سایت اصلی ثبت نام وام ودیعه مسکن مستاجران به عدم دریافت وام ودیعه مسکن اعتراض کرد ؟ نحوه پیگیری وام ودیعه مسکن چگونه است و ... که در این نوشتار به پاسخ این موارد خواهیم پرداخت.

با همه گیری جهانی ویروس کرونا سبک زندگی در تمام دنیا دستخوش تغییرات زیادی شد . این بیماری آسیب و صدمات زیادی را بر بدنه فرهنگی ، اجتماعی ، روانی  و جسمانی و ... دنیا وارد کرد. اولین و پررنگ ترین اثرات کرونا ضربه مهلک این اپیدمی به شرایط اقتصادی دنیا بود خیل عظیمی از کسب و کارهای مختلف دچار ورشکستگی رکود و یا سوددهی کمتر شدند این شکست و رکود اقتصادی شرایط سختی را برای سرپرستان خانوار ایجاد کرده است یکی از مشکلات عمده شرایط مسکن مستاجرین است در همین راستا وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد در حمایت از مستاجرین اقدام به پرداخت وام های حمایتی می‌کند که در ادامه میتوانید شرایط کلی دریافت آن را مطالعه و در صورت نیاز اقدام به ثبت نام کنید.
 طبق اعلام وزارت راه و شهر سازی حدود ۶.۶ میلیون نفر خانوار اجاره‌نشین در کشور داریم که همه آن‌ها مشکل ندارند و  حدود  ۲.۲ میلیون خانوار نیازمند کمک‌های دولت برای وام اجاره مسکن هستند.



سایت ثبت نام وام مسکن مستاجران www.tem.mrud.ir

ثبت نام وام مسکن مستاجران تنها به صورت مجازی و از طریق سامانه ثبت نام وام ودیعه مسکن به آدرس tem.mrud.ir انجام می شود. متقاضیان ثبت نام وام ودیعه مستاجران می‌توانند با مراجعه به سایت و آپلود مدارک خود در صورت احراز هویت در صف دریافت این تسهبلات به عنوان کمک هزینه قرار بگیرند تا بتوانند در صورت در یافت درصدی از مبلغ ودیعه مسکن خود را پوشش دهند.
تمامی مراحل ثبت نام وام مستاجران و احراز هویت دریافت کنندگان وام دیعه مسکن و ارجاع آنها به بانکهای عامل پرداخت تسهیلات توسط وزارت راه و شهرسازی انجام خواهد شد

سامانه جامع اقدام ملی مسکن

بیشتر بخوانید: پیگیری ثبت نام مسکن ملی



مدارک لازم برای ثبت نام وام ودیعه مسکن ۱۴۰۰

درخواست کنندگان وام برای دریافت وام مستاجران باید اجاره نامه رسمی و یا اجاره نامه ثبت شده در سامانه ثبت معاملات املاک و مستقلات  با کد رهگیری را ارایه دهند.در مرحله بعدی باید مشخص شود که مالک از سال 1384 دارای ملک مسکونی و یا زمین نبوده است.درخواست کننده وام ودیعه مسکن مستاجران باید در وضعیت تاهل و یا سرپرستی خانوار باشد.در کنار این باید فرم "ج" ایشان سبز باشد. از دیگر شرایط دریافت وام ودیعه مسکن این است که متقاضی پنج سال یا بیشتر در آن شهر سکونت داشته باشد.متراژ خانه فرد متقاضی وام در شهر تهران باید کمتر  از 75 متر مربع و در سایر شهر های کشور این متراژ باید کمتر از 90 متر مربع باشد .

برای ضمانت پرداخت اقساط وام مستاجران هم داشتن یکی از مدارک گواهی کسر از حقوق از محل کار یا  گواهی مستمری از نهادهای حمایتی سهام عدالت است.البته در صورت نداشتن این مدارک متقاضیان برای وام های 15 میلیونی می توانند  چک یا سفته بگذارند و برای وام های سنگین تر با ارایه یک ضامن معتبر  می توانند به راحتی وام مذکور را از بانک های عامل پرداخت تسهیلات دریافت کنند.
طبق اعلام وزارت راه و شهر سازی 15 بانک و 2 موسسه اعتباری عاملان پرداخت این تسهیلات وام ودیعه مسکن خواهند بود .کسانی که پالایش آنها مثبت باشد و توسط وزارت راه و شهر سازی احراز صلاحیت شده باشند پیامکی دریافت میکنند و بانک  و شعبه عامل دریافت وام خود را می شناسند و باید با ارایه مدارک مذکور خود را به شعبه معرفی شده معرفی کنند و وارد روند دریافت وام شوند . چنانچه متقاضی تا حداکثر ۲ هفته از تاریخ معرفی به شعب بانکی نسبت به تکمیل مدارک خود و ضامن خود (در صورت نیاز به ضامن)  اقدام نکند، نسبت به رد درخواست متقاضی اقدام می‌شود.
افرادی که نتیجه پالایش آن ها منفی شده می توانند اعتراض خود به عدم دریافت وام ودیعه مسکن مستاجران را از طریق سامانه ثبت نام وام مستاجران www.tem.mrud.ir ثبت کنند و منتظر نتیجه آن باشند اما با توجه به اعلام مسولان وزارت راه و شهرسازی هنوز ساز و کار مشخضی برای بررسی اعتراض ها تعبیه و  طراحی نشده است.
همچنین از بانک‌ها خواسته  شده برای سایر متقاضیان وام ودیعه مسکن که به دلیل محدودیت منابع، شامل تسهیلات نشدند، از منابع خود و با نرخ سود مصوب شورای پول و اعتبار که معادل 18 درصد  وام پرداخت کنند که خب برای کسی صرف ندارد با این سود بالا، وام ودیعه بگیرد و بانک‌ها هم در عمل نشان داده‌اند مقررات خاص خودشان را دارند.
نکته حایز اهمیت این است که تنها مرجع اعلام مدارک و ضمانت های لازم تنها و تنها وزارت راه و شهر سازی خواهد بود و بانک های عامل حق درخواست ضمانت و یا مدارک بیشتر از آن چه که اعلام شده را نخواهند داشت .

شرایط جدید وام مسکن مستاجران 1400

با اعلام وزارت راه و شهرسازی شرایط جدید وام مسکن مستاجران 1400 از نظر مدارک و شرایط  دریافت تغییری نکرده است اما از نظر مبلغ وام رشد بین 10 الی 20 میلیون تومان به فراخور شهر محل زندگی متقاضی داشته است که مستاجران بتوانند با افزایش قیمت های حاصل از بازار مسکن کنار بیایند.
با افزایش 10 میلیون تومانی وام ودیعه مسکن سایر شهرها، عملا پرداخت این وام با سفته امکان‌پذیر نیست. وام 15 میلیون تومانی ودیعه سایر شهرها بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا با سفته پرداخت می‌شد، اما مستأجران برای دریافت این وام که به 25 میلیون تومان افزایش یافته حتما باید ضامن به بانک عامل معرفی کنند.
« طبق اعلام و تصویب ستاد ملی کرونا :مهلت ثبت نام اشخاص واجد شرایط برای دریافت وام ودیعه مسکن تا پایان شهریور ماه 1400 تمدید شده و بانک ها و موسسات اعتباری موظفند حداکثر تا پایان آذر ماه سال جاری تسهیلات مذکور را پرداخت کنند.شرایط و مقررات مترتب بر این تسهیلات در سال 1399، در سال جاری نیز به قوت خود باقی است. تا سقف مبلغ 10 هزار میلیارد تومان از بسته تسهیلات کرونایی، در سال 1400 به پرداخت تسهیلات برای این موضوع اختصاص داده می‌شود.»..
 نکته منفی این طرح این است که دریافت کنندگان وام ودیعه مسکن از فهرست طرح ملی مسکن خط می‌خورند! وزارت راه و شهرسازی گفته و توضیح داده که تمامی متقاضیان از زمان اعلام مصوبه پرداخت تسهیلات وام مسکن مستاجران ملزم به دریافت کد رهگیری هستند و در صورتی که کد رهگیری دریافت نکرده باشند، نمی‌توانند از این تسهیلات بهره‌مند شوند.
به این ترتیب، دریافت تسهیلات وام مسکن مستاجران باعث قرمز شدن فرم جیم افراد متقاضی در اقدام ملی مسکن می‌شود.

سامانه ثبت نام وام مستاجران

مبلغ و اقساط وام ودیعه مسکن

مبلغ دریافتی وام مسکن مستاجران به تناسب جمعیت شهر محل زندگی درخواست‌کننده متفاوت خواهد بود که شرایط آن به صورت زیر است:
** در مناطق شهری تهران ۷۰ میلیون تومان؛
(شهر های کرج، شیراز، اصفهان، تبریز، قم ، مشهد و همدان) -شهرهای بالای یک میلیون نفر۴۰ میلیون تومان؛
** و در سایر شهرها ۲۵ میلیون تومان است.
در سال گذشته دو روش برای بازپرداخت وام مسکن مستاجران وجود داشته در روش اول مستاجر با نرخ سود ۱۳ درصد فقط سود ودیعه مسکن را پرداخت می‌کرد و در انتهای قرارداد کل مبلغ دریافتی به عنوان ودیعه را به صورت یکجا به بانک عامل باز پرداخت می‌کرد.
 در روش دوم دریافت کننده وام مانند سایر تسهیلات بانکی در یک دوره ۳۶ ماهه و دیه و سود حاصل از آن را به بانک عامل پرداخت می‌کرد و در انتها مبلغ ودیعه برای خود مستأجر باقی می ماند.
شرایط دریافت وام ودیعه مسکن مستاجران در سال ۱۴۰۰ سامانه ثبت نام وام مستاجران اقدام به حذف روش دوم کرده است یعنی تنها مستاجران می توانند با دریافت ودیعه و پرداخت سود آن به صورت ماهانه کل مبلغ وام را در انتها به صورت کامل بازپرداخت کنند.
گفتنی است، سایر موارد و نکات در خصوص دریافت تسهیلات کمک ودیعه مسکن ، متعاقباً در سامانه اطلاع‌رسانی خواهد شد .


اقساط تسهیلات وام ودیعه مسکن :

مبلغ اقساط وام مستاجران
وام ۱۰ میلیون تومانی ۸۰ هزار تومان
وام ۲۰ میلیون تومانی  ۱۷۰ هزار تومان
وام ۳۰ میلیون تومانی ۲۵۰ هزار تومان
وام ۴۰ میلیون تومانی ۳۳۰ هزار تومان
وام ۵۰ میلیون تومانی ۴۰۰ هزار تومان
وام ۶۰ میلیون تومانی ۵۰۰ هزار تومان
وام ۷۰ میلیون تومانی ۶۰۰ هزار تومان

بدیهی است که مبالغ فوق برای حالتی محاسبه شده که در پایان قرارداد مبلغ اصل تسهیلات به بانک بازگردانده شود.

منبع : ثبت نام وام ودیعه مستاجران

هیواتک بازدید : 41 سه شنبه 22 تیر 1400 نظرات (0)

مقدمه

سایت مشاهده دارایی سهام عدالت sahamedalat.ir سامانه ای است که دارندگان سهام عدالت می توانند از طریق آن دارایی سهام عدالت خود را مشاهده و یا اقدام به فروش سهام عدالت خود نمایند. 

با به وجود آمدن امکان آزادسازی سهام عدالت در سال 99 اکنون افراد دارای این سهام که نسبت به آزادسازی آن اقدام کرده باشند، می توانند نسبت به مشاهده دارایی سهام عدالت خود اقدام کرده و به خرید و فروش آن بپردازند. در واقع ارزش سهام عدالت با توجه به معاملات روزانه که در بورس اوراق بهادار کشور انجام می شود، تغییر خواهد کرد. به همین دلیل، افراد برای این که ارزش روز دارایی خود را مشاهده کنند، می توانند از طریق سامانه مشاهده دارایی سهام عدالت به نشانی sahamedalat.ir اقدام کنند. در این سامانه به طور کامل اطلاعاتی در مورد تعداد سهام افراد و قیمت هر یک از آن ها وجود دارد و در انتها قیمت مجموع سهام عدالت فرد قابل رویت است. در ادامه به راه های ورود به سامانه مشاهده دارایی سهام عدالت و چگونگی استفاده از آن می پردازیم تا شما بتوانید به راحتی این کار را در منزل و با استفاده از موبایل یا رایانه خود انجام دهید.

برای مشاهد دارایی سهام عدالت از طریق سایت sahamedalat.ir تنها به کد ملی شما نیاز است. البته باید دقت کنید که در هنگام ثبت نام اولیه جهت آزادسازی سهام عدالت، همه اطلاعات خود را به درستی وارد کرده باشید. در صورتی که اطلاعات ثبت نامی شما در آن مرحله به خصوص شماره تلفن همرا اشتباه وارد شده باشد، ممکن است برای استفاده از سامانه مشاهده دارایی سهام عدالت به مشکل بخورید. اما اگر اطلاعات تان درست وارد شده باشد، با وارد کردن کد ملی، مرحله اعتبار سنجی از طریق شماره تلفن شما انجام شده و خواهید تواست دارایی واقعی سهام عدالت خود را مشاهده کنید. این کار شاید به کم تر از یک دقیقه زمان نیاز داشته باشد و کافی است مراحل و نحوه انجام آن را به خوبی بلد باشید. در ادامه هم نحوه ورود به این سامانه و هم چگونگی مشاهده دارایی را به طور مفصل برای شما توضیح خواهیم داد.



سامانه مشاهده دارایی سهام عدالت sahamedalat.ir

سامانه مشاهده دارایی سهام عدالت توسط شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه طراحی شده و اکنون در اختیار مردم قرار دارد. تمام کسانی که در مراحل ابتدایی توزیع سهام عدالت شرکت داشته و این اوراق را خریداری کرده اند و در سال 99 هم نسبت به آزادسازی آن اقدام نموده اند، می توانند برای استعلام وضعیت سهام خود از این سامانه استفاده کنند. بنابراین این افراد می توانند با ورود به این سامانه به آدرس sahamedalat.ir از ارزش روز سهام عدالت خود در هر ثانیه از شبانه روز با خبر شوند. البته باید دقت داشته باشید که این ارزش بر اساس آخرین معاملات در بازار سرمایه محاسبه می شود. در روزهای کاری بورس این ارزش بر اساس معاملات آنلاین و قیمت روز سهام می باشد. در روزهای غیر کاری یا ساعاتی که بازار بورس بسته است، ارزش سهام عدالت بر اساس آخرین قیمت های معامله شده معین می گردد.

سامانه سهام عدالت

البته اگر چه از سامانه sahamedalat.ir برای مشاهده دارایی سهام عدالت استفاده می شود، اما به غیر از این مورد کاربردهای دیگری هم دارد. یکی از مشکلاتی که دارندگان سهام عدالت در حال حاضر با آن رو به رو هستند، ثبت شماره تماسی با نام فرد دیگر در مراحل ابتدایی است. این موضوع باعث شده است که اکنون آن ها برای اعمال فعالیت های گوناگون بر روی سهام عدالت خود، با مشکل مواجه باشند. در سامانه مشاهده دارایی سهام عدالت این امکان هم برای کاربران به وجود آمده است تا بتوانند در صورت وجود اشکال، شماره ثبت شده را تغییر داده و شماره موبایلی با نام خود وارد نمایند. علاوه بر این، کاربران با استفاده از این سامانه می توانند شماره شبا مربوط به سهام عدالت خود را هم با یک شماره شبا معتبر دیگر که باز به نام خودشان باشد، تغییر دهند.



ورود به سایت مشاهده دارایی سهام عدالت sahamedalat.ir

برای ورود به سامانه مشاهده دارایی سهام عدالت کافی است دستگاهی مانند گوشی موبایل، رایانه یا لب تاب در اختیار داشته و به اینترنت متصل باشید. با طی کردن چند مرحله ساده می توانید به این سامانه وارد شوید که اکنون این مراحل را برای شما توضیح می دهیم.

  1. ابتدا در مرورگر خود نشانی اینترنتی این سامانه یعنی sahamedalat.ir را جست و جو کرده و منتظر بالا امدن نتایج باشید.
  2. پس از این که نتایج توسط گوگل بالا آمدند، اولین سایت که دارای همین آدرس هم می باشد را دابل کلیک کنید.
  3. اکنون شما به این سامانه وارد شده و می توانید نسبت به مشاهده دارایی سهام عدالت خود اقدام نمایید.

نحوه مشاهده دارایی خود و چگونگی استفاده از این سامانه را هم در ادامه به طور کامل بیان خواهیم کرد. پس با ما همراه باشید تا کاملا با سامانه سهام عدالت آشنا شده و بتوانید از خدمات آن استفاده نمایید.

نحوه مشاهده دارایی سهام عدالت

با طراحی و شروع به کار سامانه sahamedalat.ir اکنون هر فرد به راحتی می تواند ارزش سهام عدالت خود را مشاهده نماید. از آن جایی که ارزش سهام افراد مختلف از اول هم یکسان نبود و در چند مرحله امکان فروش آن هم به وجود آمد، در حال حاضر دارایی سهام عدالت هر کس با دیگری متفاوت است. بنابراین برای با خبر شدن از میزان دقبق ارزش سهام خود، باید از طریق سامانه مشاهده دارایی سهام عدالت اقدام کنید. نحوه ورود به این سامانه رو توضیح دادیم، حال به بیان چگونگی استفاده از ان برای دریافت استعلام آخرین وضعیت سهام عدالت می پردازیم:

  1. بعد از این که وارد سامانه sahamedalat.ir شدید، یک صفحه را مشاهده می کنید که در قسمت پایین آن، دکمه « مشاهده دارایی سهام عدالت » قرار دارد. بر روی این دکمه کلیک کنید.

    مشاهده دارایی سهام عدالت

  2. بعد از این که مشاهده دارایی سهام عدالت را کلیک نمودید، یک پنجره جدید باز می شود که در آن تعدادی از ضوابط و قوانین مربوط به استفاده از سایت ذکر شده اند. آن ها را با دقت مطالعه نموده و در انتها عبارت «متوجه شدم» در پایین این پنجره را کلیک نمایید.

    قوانین مربوط به سامانه استعلام و آزادسازی سهام عدالت

  3. در این مرحله با صفحه جدیدی رو به رو خواهید شد که کد ملی شما را درخواست می کند. باید کد ملی خود را در کادر مربوطه وارد کرده و گزینه «دریافت پیامک اعتبار سنجی» در قسمت پایین کادر را کلیک کنید.

    دریافت پیامک اعتبارسنجی

  4.    بعد از انتخاب گزینه «دریافت پیامک اعتبار سنجی»، یک پنجره جدید باز می شود که در آن یک کد امنیتی و یک کادر در زیر ان قرار گرفته است. باید کد امنیتی را به شکل صحیح در کادر پایین آن وارد کرده و دکمه «تایید» را کلیک کنید.

    ادامه دریافت پیامک اعتبارسنجی

  5.    بعد از این که کد امنیتی را به شکل صحیح در کادر مربوطه وارد کردید، یک پیام حاوی کد فعال سازی به شماره تلفن همراه شما ارسال می شود. از زمان تایید کد امنیتی، دو دقیقه فرصت دارید تا کد فعال سازی ارسال شده بر روی موبایل تان را وارد نمایید. بعد از این که کد را دریافت کرده و در کادر مربوطه قرار دادید، باید گزینه «ورود» را انتخاب کنید.

    ورود به سامانه استعلام و آزادسازی سهام عدالت

  6.    بعد از این که کد فعال سازی را در جایگاه خود وارد کردید، صفحه جدیدی باز می شود که اطلاعات مربوط به سهام عدالت شما را نشان می دهد. در این قسمت می توانید به مشاهده دارایی سهام عدالت خود بپردازید.

گزارش دارایی سهام عدالت

این موارد که بیان کردیم، مراحل ورود به سامانه sahamedalat.ir هستند. با ورود به این سامانه می توانید قیمت کلی سهام عدالت، میزان هر سهم به طور جداگانه و قیمت تکی آن را مشاهده کنید. هم چنین امکان تغییر شماره تلفن یا شماره شبا بانکی شما هم از این قسمت وجود دارد. نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که مرحله دریافت کد فعال سازی ممکن است گاهی اوقات به خوبی عمل نکند و کد را تا چندین دقیقه نفرستد. در این گونه موارد باید صبر کرده و مدتی بعد دوباره امتحان کنید.

سایر سایت های مشاهده دارایی سهام عدالت

توجه داشته باشید که برای مشاهده دارایی سهام عدالت ، به جز استفاده از سایت مشاهده دارایی سهام عدالت راه های دیگری هم وجود دارد. برای این کار می تونید از طریق سایت سعدی که جهت خرید و فروش سهام عدالت طراحی شده است، اقدام نمایید. در سایت سعدی هم امکان فروش سهام عدالت به صورت یک جا و تکی وجود دارد و هم می توانید میزان دارایی خود را مشاهده نمایید. علاوه بر سایت سعدی، هر فرد می تواند از طریق سایت کارگزاری ناظر خود هم اقدام کند. برای مثال اگر فردی کارگزاری بانک ملی را برای سهام عدالت خود انتخاب کرده است، می تواند وارد سامانه کارگزاری شده و دارایی سهام عدالت خود را مشاهده کند. هم چنین امکان فروش سهام عدالت هم از طریق سایت کارگزاری وجود دارد. پس علاوه بر سامانه مشاهده دارایی سهام عدالت ، شما می توانید از طریق سایت سعدی و سایت کارگزاری ناظر سهام عدالت خود هم برای مشاهده میزان سهام‌تان، اقدام کنید.

منبع : مشاهده دارایی سهام عدالت

هیواتک بازدید : 51 دوشنبه 21 تیر 1400 نظرات (0)

مقدمه

پیگیری ثبت نام مسکن ملی و اطلاع از قبول شدگان طرح ملی مسکن برای آن دسته از عزیزانی که در این طرح ثبت نام کرده اند بسیار حائز اهمیت می باشد. این پیگیری از طریق سایت پیگیری ثبت نام مسکن ملی انجام می شود. با توجه به سوالات زیادی که در خصوص نحوه پیگیری ثبت نام مسکن ملی مطرح است این نوشتار را به پیگیری ثبت نام مسکن ملی ۱۴۰۰ اختصای داده ایم. اما قبول شدگان طرح ملی مسکن 1400 چه کسانی هستند؟

از مهمترین و اصلی ترین نیاز بشر که از ابتدای هستی هم وجود داشته، نیاز به تامین سرپناه و محلی برای اقامت است. دولت از چندین سال پیش برای تامین مسکن ارزان قیمت برای اقشار کم درآمد اقدام به اجرای طرح مسکن مهر و به دنبال آن مسکن ملی نموده است. در حقیقت ثبت نام طرح مسکن ملی 1400 ادامه ثبت نام مسکن مهر بوده و برای کامل نموده طرح مسکن مهر که به صورت ناتمام مانده است، اجرا می گردد. زمین موردنیاز برای احداث مسکن در این طرح از سوی دولت تامین شده است.
ثبت نام طرح مسکن ملی 1400 طبق اعلام وزارت راه و شهرسازی از نوزدهم خرداد 1400 شروع شده و ثبت نام در 246 شهر از استان های مختلف کشور انجام گرفته است. این وزارتخانه در نظر دارد تا در حدود 400 هزار واحد مسکونی را برای قبول شدگان طرح ملی مسکن احداث نماید. افراد متقاضی پس از این که در طرح ثبت نام ملی مسکن 1400 مشخصات خود را ثبت نمودند، بایستی منتظر اعلام نتایج وزارتخانه بمانند. وزارت راه و شهرسازی شرایط متقاضیان را مورد بررسی قرار داده و قبول شدگان طرح ملی مسکن را معرفی خواهد نمود. در این مدت ممکن است متقاضیان علاقه مند به پیگیری ثبت نام مسکن ملی بوده و اطلاع از آخرین وضعیت درخواست شان اهمیت ویژه ای خواهد داشت. برای پاسخگویی به متقاضیان، وزارت راه و شهرسازی تصمیم به راه اندازی سامانه ای برای این منظور گرفته است. از طریق این سامانه پیگیری ثبت نام مسکن ملی برای متقاضیان به راحتی انجام پذیر خواهد شد.



سایت پیگیری ثبت نام مسکن ملی tem.mrud.ir

ثبت نام طرح مسکن ملی که دولت آن را به منظور کنترل قیمت مسکن برنامه ریزی و اجرا نموده است، می تواند به خانه دار شدن  اقشار کم درآمد جامعه هم کمک نماید. در این طرح از سرپرستان خانوارهایی که از استطاعت مالی کافی برای خرید و یا ساخت مسکن برخوردار نیستند، ثبت نام به عمل می آید تا برای آنها مسکن با شرایط مناسب واگذار گردد. درست است که مهلت ثبت نام این طرح تمام شده است ولی متقاضیانی که ثبت نام نموده اند، لازم می دانند تا از نتیجه طرح مطلع شده و به عبارتی علاقه مند هستند وضعیت خود را پیگیری نمایند. در این خصوص سامانه ای در این طرح برای پاسخ به پیگیری متقاضیان راه اندازی شده است. در حقیقت در سایت طرح اقدام ملی مسکن و به عبارتی tem.mrud.ir قسمتی به عنوان مشاهده و پیگیری درخواست ها برای پیگیری ثبت نام مسکن ملی در نظر گرفته شده است. تمامی ثبت نام کنندگان در این طرح می توانند با مراجعه به سایت و بخش ذکر شده، نسبت به پیگیری ثبت نام مسکن ملی خود اقدام کنند.
در این سامانه علاوه بر ثبت نام و پیگیری مسکن ملی ۱۴۰۰ می توان ثبت نام وام مستاجران را نیز انجام داد. این مورد از دیگر امکاناتی است که توسط این سامانه به افراد مستاجر تعلق می گیرد.



نحوه پیگیری ثبت نام مسکن ملی

پیگیری ثبت نام مسکن ملی کار چندان دشواری نیست و از طریق سامانه اقدام ملی مسکن می توانید این کار را انجام دهید. با انجام مراحل زیر می توانید در نهایت از نتیجه ثبت نام خود آگاه گردید:

  1. نخست از طریق یکی از مرورگرهای موجود در دستگاه خود سایت این طرح یعنی tem.mrud.ir را سرچ کرده و سپس به صفحه اصلی این سامانه وارد شوید.

    سایت پیگیری ثبت نام مسکن ملی

  2. در این مرحله لازم است جهت پیگیری ثبت نام مسکن ملی بر روی گزینه مشاهده و پیگیری درخواست ها در قسمت بالای صفحه کلیک کنید.
  3. پس از انتخاب قسمت مشاهده و پیگیری درخواست ها، صفحه جدیدی برای شما باز خواهد شد. در این صفحه باید کد ملی خود را در محل مربوطه درج نموده و سپس گزینه تایید را انتخاب کنید تا به مرحله بعدی پیگیری ثبت نام مسکن ملی وارد شوید.

    پیگیری ثبت نام مسکن ملی

  4.     در این مرحله از پیگیری ثبت نام مسکن ملی یک رمز عبور به شماره تلفن همراه شما به صورت پیام کوتاه ارسال خواهد شد که باید در محل مربوطه وارد کنید. و سپس با وارد کردن کد امنیتی موجود در تصویر بر روی گزینه ورود کلیک کنید. 

    ورود به پیگیری ثبت نام مسکن ملی

حالا سامانه نتیجه ثبت نام طرح مسکن ملی 1400 شما را برایتان نمایش خواهد داد.

قبول شدگان طرح ملی مسکن 1400 چه کسانی هستند؟

در ثبت نام طرح مسکن ملی 1400 متقاضیانی به عنوان قبول شدگان طرح ملی مسکن اعلام و معرفی می شوند که شرایط چندگانه زیر را داشته باشند و صحت آن نیز طی مراحلی به اثبات برسد:

  • متقاضی لازم است متاهل بوده و سرپرستی خانوار را بر عهده داشته باشد.•    لازم است متقاضی به مدت 5 سال در محلی که تقاضای خود را ثبت نموده است، سکونت داشته باشد.
  • لازم است متقاضی به مدت 5 سال در محلی که تقاضای خود را ثبت نموده است، سکونت داشته باشد.
  • ثبت نام طرح مسکن ملی 1400 منوط به توان مالی متقاضی برای سپرده گذاری حداقل به میزان 30 درصد هزینه ساخت به جز پرداخت وام بانکی است.
  • تنها افرادی می توانند متقاضی ثبت نام در این طرح باشند که از ابتدای انقلاب تا به الان از امکانات و تسهیلات دولتی در زمینه مسکن و زمین به هیچ وجه استفاده نکرده باشند.
  • فرد متقاضی ثبت نام طرح مسکن ملی 1400 باید از سال 1384 تا به الان از سابقه مالکیت برخوردار نباشد و به عبارت دیگر فرم «ج» این متقاضیان سبز باشد.
  • در نهایت لازم است متقاضی از توان مالی پرداخت هزینه های ساخت مسکن بدون در نظر گرفتن وام و تسهیلات بانکی برخوردار باشد.

نکته: البته لازم به ذکر است که اقامت پنج ساله برای قبول شدگان طرح ملی مسکن در شهرهای جدید جزو استثناءها محسوب می گردد و به عبارت دیگر در شهرهای جدید این شرط لحاظ نخواهد شد.

متقاضیان ثبت نام طرح مسکن ملی 1400 بایستی بدانند که قیمت واحدهایی که در این طرح در اختیار آنها قرار می گیرد با قیمت تمام شده از سوی دولت محاسبه خواهد شد. البته بعد از ثبت نام و اعلام قبولی وامی به مبلغ 75 تا 100 میلیون تومان به قبول شدگان طرح ملی مسکن اعطاء خواهد شد. نرخ سود این وام از 18 درصد محاسبه شده و بانک مسکن هم مسئول پرداخت آن به فرد متقاضی خواهد بود.  بازپرداخت این وام 12 ساله خواهد بود که در این مدت فرد متقاضی ملزم به بازپرداخت وام به شکل اقساط ماهانه خواهد بود.

منبع : پیگیری ثبت نام مسکن ملی

هیواتک بازدید : 48 دوشنبه 21 تیر 1400 نظرات (0)

در این مطلب شما را با سریع ترین راه گرفتن سوء پیشینه و روش‌های مختلف دریافت سوء پیشینه فوری آشنا خواهیم ساخت و موارد مختلفی که موجب ثبت در برگه سوء پیشینه خواهد شد را ذکر خواهیم کرد. با ما باشید تا با نکات مختلف و مهم در مورد نحوه گرفتن سوء پیشینه فوری آشنا شوید.

حتماً تا به حال در میان مکالمات دوستان و آشنایان و شاید خودتان موضوع دریافت سوء پیشینه مطرح شده باشد؛اغلب افراد بزرگسال در جامعه به دلیل انجام کارهای مختلف همچون استخدام شدن در شرکت‌های دولتی و خصوصی به دریافت گواهی عدم سوء پیشینه نیاز پیدا می‌کنند و حتما در این مواقع به دنبال سریع ترین راه گرفتن سوء پیشینه هستند. در گذشته دریافت گواهی سوء پیشینه کمی مشکل و پروسه دریافت آن زمان‌گیر بود اما در حال حاضر با ارائه خدمات غیر حضوری اینکار چندان پیچیده و زمان بر نیست.
در ابتدا لازم است توضیح مختصر و کوتاهی در مورد گواهی سوء پیشینه را داشته باشیم تا افرادی که تا کنون با این واژه آشنایی نداشته‌اند درک مطلوبی از گواهی سوء پیشینه  بدست آورند.
در معنای لغوی، کلمه سوء پیشینه با عبارت سابقه بد و پیشینه بد توضیح داده شده‌است، اما در ایران هر فردی که مرتکب جرائم خاصی که موجب محکومیت قطعی او شود از دریافت برگه سوء پیشینه محروم خواهد شد که این امر موجب مشکلاتی همچون عدم استخدام در نهادهای خصوصی و دولتی برای افراد می‌شود.
گواهی عدم سوء پیشینه برگه مخصوصی است که از طرف قوه قضاییه صادر می‌شود و در آن توضیح داده می‌شود که فرد موردنظر دارای سابقه کیفری و به عبارت دیگر تاکنون مرتکب جرم شده است یا خیر.



چرا گرفتن سوء پیشینه فوری مهم است؟

قبل از اینکه در مورد سریعترین راه گرفتن سوء پیشینه توضیح دهیم پاسخ به این سوال که چرا گرفتن سوء پیشینه فوری مهم است ضروری به نظر می‌رسد.
 اغلب افراد در هنگام موقعیت‌های ضروری همچون زمانی که در آستانه استخدام شدن در شرکت و یا ارگان خاصی هستند به این برگه احتیاج پیدا می‌کنند و برای ارائه آن به نهاد مربوطه نیز زمان مشخصی در نظر گرفته می‌شود که این امر موجب می‌شود تا آشنایی با نحوه گرفتن سوء پیشینه فوری به یک امر ضروری تبدیل شود.
نکته قابل توجه که افراد باید توجه ویژه‌ای به آن داشته باشند این است که ارائه برگ عدم سوء پیشینه برای استخدام در نهادهای دولتی الزامی است. البته اکثر شرکت‌های خصوصی نیز در زمان استخدام ارائه برگه سوء پیشینه را جزو مدارک درخواستی خود قرار می‌دهند.
از طرف دیگر برگه عدم سوء پیشینه تنها یک ماه اعتبار دارد و اگر یک ماه از صدور برگه گذشته باشد، نهادهای مختلف خصوصی و دولتی آن را مورد قبل قرار نمی‌دهند و ناچاراً فرد می‌بایست مجدداً برای دریافت این برگه اقدام نماید.
افرادی که قصد سفر به خارج از کشور دارند نیز جزو افرادی هستند که باید توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته باشند که اغلب کشورهای خارجی برای صدور انواع مختلف ویزاهای کاری، تحصیلی و البته تفریحی ارائه برگه عدم سوء پیشینه را در لیست مدارک مورد نیاز خود قرار داده‌اند.

سریع ترین راه گرفتن سوء پیشینه چیست؟

در حال حاضر دریافت برگه سوء پیشینه به دو روش برای افراد امکانپذیر است؛ در روش اول افراد می‌توانند با مراجعه به دفاتر ارائه‌دهنده خدمات پلیس+10 و ارائه مدارک مورد نیاز برای دریافت برگ سوء پیشینه فوری اقدام نمایند.
اما روش دیگری که این روزها کار را برای افراد مختلف بسیار راحت کرده است امکان دریافت سوء پیشینه از طریق سامانه الکترونیک قضایی یا همان سامانه ثنا می‌باشد. آدرس اینترنتی این سایت www.adliran.ir می‌باشد. البته ثبت نام اولیه در این سایت حتماً می‌بایست از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و به صورت حضوری انجام شود، برای ثبت نام اولیه در سامانه ثنا همراه داشتن کارت ملی و شناسنامه لازم است. با ثبت نام و دریافت رمز شخصی، در این سامانه افراد می‌توانند به راحتی و در کمترین زمان ممکن اقدام به دریافت برگ سوء پیشینه نمایند.
هزینه دریافت برگه سوء پیشینه بیست هزار تومان می‌باشد. اگر به صورت اینترنتی اقدام به دریافت سوء پیشینه نمایید، برگه سوء پیشینه شما در بازه زمانی یک تا سه روز کاری آماده خواهد شد. پس از اقدام فرد و آماده شدن برگه سوء پیشینه این امر از طریق پیامک و به شماره‌‌ی همراهی که  فرد متقاضی در سامانه ثنا ثبت کرده است اطلاع‌رسانی می‌شود و فرد می‌تواند با مراجعه به صفحه شخصی خود در سامانه ثنا اقدام به مشاهده و یا چاپ برگه سوء پیشینه نماید.

بیشتر بخوانید: مشاهده ابلاغیه با کد ملی

نحوه گرفتن سوء پیشینه فوری

البته ثبت نام اولیه در این سایت حتماً می‌بایست از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و به صورت حضوری انجام شود، برای ثبت نام اولیه در سامانه ثنا همراه داشتن کارت ملی و شناسنامه لازم است. با ثبت نام و دریافت رمز شخصی، در این سامانه افراد می‌توانند به راحتی و در کمترین زمان ممکن اقدام به دریافت برگ سوء پیشینه نمایند.
حال قدم به قدم شما ره با نحوه دریافت برگه سوء پیشینه از طریقه سامانه ثنا آشنا خواهیم ساخت.

  1. در اولین گام آدرس www.adliran.ir را در مرورگر خود وارد کنید و یا در گوگل عبارت سامانه خدمات الکترونیک قضایی را جستجو کنید و وارد صفحه اصلی این سایت شوید.
  2. وقتی وارد سایت مربوطه شدید، منویی در سمت راست وجود دارد که در آنجا می‌توانید بر روی گزینه ثبت درخواست گواهی عدم سوء پیشینه کلیک کنید.

    ثبت درخواست گواهی عدم سوء پیشینه فوری

  3. و اما در این بخش کاربران باید کدملی و رمز خود را که قبلاً دریافت نموده‌اند وارد کنند و گزینه مرحله بعد را کلیک کنند.

    درخواست سوء پیشینه فوری

  4. به دلیل اینکه ورود به سامانه ثنا دو مرحله‌ای می‌باشد؛ در این مرحله رمز موقتی برای شماره همراه کاربر ارسال می‌شود که بعد از وارد کردن آن در بخش مربوطه، می‌بایست گزینه ورود را انتخاب نمایید.
  5. در این قسمت کاربران وارد صفحه شخصی خود شده‌اند و می‌توانند با کلیک بر روی گزینه درخواست جدید، و در ادامه تایید کردن درخواست خود، اقدام به دریافت سوء پیشینه فوری نمایند.

    سریع ترین راه گرفتن سوء پیشینه

  6. در این قسمت مشخصات ثبت نامی ثنا شما نمایش اده می شود . در قسمت انتخاب واحد قضایی می توانید واحد قضایی مورد نظرتان را برای دریافت گواهی عدم سوء پیشینه فوری انتخاب کنید. سپس گزینه ثبت موقت را بزنید تا اطلاعات شما ذخیره شود.

    ثبت موقت درخواست سوء پیشینه فوری

  7. حال کد رهگیری درخواست سوء پیشینه فوری خود را در بالای صفحه مشاهده خواهید کرد. در این مرحله دکمه محاسبه هزینه را بزنید و بعد از پرداخت اینترنتی هزینه گزینه ثبت نهایی را انتخاب کنید.

    پرداخت هزینه گواهی عدم سوء پیشینه فوری

  8. ثبت درخواست گواهی عدم سو پیشینه فوری شما انجام شد حال باید منتظر دریافت پیامک قوه قضاییه برای مشاهده سوء پیشینه خود در سامانه ابلاغ باشید.

نحوه گرفتن سوء پیشینه فوری به همین آسانی است. بعد از گذشت دو روز کاری مجدداً به صفحه خود وارد شوید و در صفحه ابلاغیه جدید می‌توانید برگه سوء پیشینه خود را به صورت پی‌دی‌اف دریافت و یا آن را چاپ نمایید.

به همین آسانی می‌توانید برگه سوء پیشینه خود را در کمترین زمان ممکن دریافت نمایید.

مدارک و شرایط لازم برای دریافت سوء پیشینه فوری

افراد برای اقدام به دریافت برگه سوء پیشینه باید مدارکی را به همراه داشته باشند که عبارتند از: کارت ملی و اصل شناسنامه، به همراه داشتن عکس 4*3 و آدرس دقیق منزل در حال سکونت به همراه کد پستی؛ البته کاربران عزیز توجه داشته باشند که در صورت درخواست در سامانه ثنا به نشانی adliran.ir که قبلاً در مورد آن توضیح داده شد دیگر احتیاجی به کارت ملی و شناسنامه وجود ندارد. عزیزانی که گواهی سوء پیشینه را برای دریافت روادید خروج از کشور لازم دارند می‌بایست اصل گذرنامه یا پاسپورت خود را به همراه کپی آن به همراه داشته باشند. افرادی که در خارج از کشور زندگی می‌کنند نیز برای دریافت برگه سوء پیشینه فوری به سفارت و یا کنسولگری ایران در کشوری که در آن ساکن هستند مراجعه کنند و با ارائه مدارک لازم اقدام به دریافت برگه سوء پیشینه کنند.

مواردی که مانع صدور برگه سوء پیشینه نمی‌شوند  

در رابطه با سوء پیشینه چند نکته مهم وجود دارد که اطلاع از آنها می‌تواند کمک فراوانی به افراد کند. افراد باید توجه داشته باشند که در مواردی که فرد مرتکب جرائم غیرعمد شده باشد حتی اگر موجب شکایت، احضار به دادسرا و بازداشت موقت شده باشد و در نهایت به محکومیت فرد ختم نشود در سوابق سوء پیشینه ثبت نمی‌شود.
ثبت دادخواست‌هایی همچون درخواست مهریه، درخواست ارث و یا طلاق در سوء پیشینه افراد ثبت نخواهد شد. توجه داشته باشید که در مواردی که جرائم پس از محکومیت قابل بخشش هستند، در هر زمانی که به دلایل مختلف همچون رضایت دادن شاکی اجرای حکم متوقف شود، آثار ثبعی آن نیز پاک شده و فرد قادر به دریافت برگه سوء پیشینه خواهد بود. در مواردی که فرد با عفو روبرو می‌شود و یا آزادی مشروط پیدا می‌کند پس از گذشت زمان متناسب با محکومیت، موانع برای دریافت برگه سوء پیشینه رفع خواهد شد. دریافت برگه سوء پیشینه فقط باید خود شخص انجام گیرد و افراد نمی‌توانند برای دریافت سوء پیشینه فرد دیگری اقدام نمایند.

نکات مربوط به گرفتن سوء پیشینه فوری

بنابر قانون مجازات اسلامی افرادی که از آنها جُرمی سر زده باشد و جُرم آنها در دادگاه ثابت شود می‌بایست تا مدت مشخصی از حقوق اجتماعی خود محروم شوند و به همین دلیل افراد مجرم تا زمان مشخصی قادر نخواهند بود تا برگه عدم سوء پیشینه دریافت کنند.
اما افراد زیادی وجود دارند که بنا بر دلایل مختلف در طول زندگی مرتکب جرم شده‌اند و به همین دلیل نیز محکومیت و جرم آنها در سوء پیشینه آنها ثبت شده است؛ برای عده‌ی زیادی از این افراد همیشه جای سوال است که آیا امکانی وجود دارد که سوء پیشینه آنها پاک شود.
در پاسخ به این دوستان باید گفت که در قانون جمهوری اسلامی ایران به منظور حفاظت از حقوق افراد و گسترش عدالت اجتماعی، مدت مشخصی لحاظ شده است که بعد از سپری شدن این مدت سوء پیشینه افراد پاک می‌شود. در ماده 25 قانون مجزات اسلامی توضیحات کاملی درباره زمانی که لازم است تا سوء پیشینه افراد پاک شود آمده است که به آنها خواهیم پرداخت.
زمان لازم برای پاک شدن سوء پیشینه افرادی که مرتکب جرم شده‌اند در مواردی که جُرم موجب سلب حیات یک انسان دیگر شود و یا فرد به حبس ابد محکوم شده باشد، در صورت رضایت شاکی و توقف اجرای حکم اصلی، می‌بایست هفت سال زمان بگذرد تا سوء پیشینه فرد پاک شود.
در مواردی که جرم موجب محکومیت قصاص عضو شود و دیگر محکومیت‌های تا درجه چهار برای  پاک شدن سوء پیشینه باید سه سال تمام از اتمام محکومیت بگذرد.
در مواردی که جرم موجب حبس‌های درجه 5 می‌شود و یا محکومیت فرد شلاق حدی است نیز طبق قانون باید دوسال از اتمام محکومیت فرد بگذرد تا فرد مورد نظر قادر باشد برای دریافت برگه عدم سوء پیشینه اقدام نماید.

به نظر می‌رسد نحوه گرفتن سوء پیشینه و آشنایی با مراحل مختلف آن برای هر فردی لازم و ضروری است زیرا احتمالاً در طول زندگی خود بنا بر دلایل مختلف همچون استخدام شدن در نهادهای مختلف و یا سفر به خارج از کشور به آن نیاز پیدا خواهد کرد. همانطور که متوجه شدید در حال حاضر سریع‌ترین راه گرفتن سوء پیشینه اقدام از طریقه سامانه ثنا که توسط قوق قضاییه مدیریت می‌شود است. استفاده از این سامانه بسیار آسان است و افراد می‌توانند در صورت لزوم با مراجعه به کافی‌نت به راحتی اقدام به دریافت برگه سوء پیشینه فوری نمایند. همانطور که گفته شد زمان نسبی صدور برگه سوء پیشینه توسط سامانه ثنا 48 ساعت یا دو روز کاری می‌باشد. امیدواریم مطالعه این مطلب و آشنایی با نکات مربوط به گرفتن سوء پیشینه فوری برای شما عزیزان سودمند بوده باشد.

منبع : گرفتن سوء پیشینه فوری

هیواتک بازدید : 35 یکشنبه 20 تیر 1400 نظرات (0)

مقدمه

این روزها بسیاری از بانک ها برای ارائه تسهیلات به مراجعین درخواست پرینت برگ ثنا یا فرم ثنا می کنند. اما برگه ثنا چیست و برای پرینت فرم ثنا برای بانک باید به کجا مراجعه کنیم؟ دریافت فرم ثنا برای وام کار سختی نیست و حتی نیاز به مراجعه حضوری به جایی ندارد. اگر شما هم به دنبال گرفتن فرم ثنا برای بانک هستید این نوشتار را دنبال کنید.

به منظور ارتقاء کیفیت خدمات رسانی به کاربران قوه قضائیه، این ارگان اقدام به راه اندازی سامانه الکترونیکی ثنا نموده است. این سامانه در سال 1395 شمسی راه اندازی شد که هدف از آن به طور خاص پیگیری پرونده های قضایی بود ولی اهداف دیگری را هم دنبال می کرد. این سامانه با صدور فرم ثنا ، علاوه بر صرفه جویی در هزینه و وقت مراجعه کنندگان از مراجعه حضوری غیرضروری هم جلوگیری می کند. وظایف متعددی برای این سامانه در نظر گرفته شده است. برای استفاده از خدمات برگ ثنا لازم است ابتدا در این سامانه ثبت نام کرده و احراز هویت کنید.  
در صورتی که افراد در این سامانه ثبت نام کنند، گواهی ثبت نام آنها به صورت برگ ثنا در اختیارشان قرار خواهد گرفت. افراد برای مقاصد مختلفی می توانند متقاضی دریافت این برگ باشند که از مهمترین آنها می توان به دریافت برگ ثنا برای بانک اشاره نمود.
با عضویت در سامانه ثنا از امکان دریافت وام از بعضی از موسسات و بانک ها برخوردار خواهید شد. دریافت فرم ثنا برای بانک می تواند گواه بر ثبت نام شما در سایت باشد که این موضوع برای بانک کافی خواهد بود. به طوری که بانک تنها در این صورت حاضر به پرداخت وام به متقاضی خواهد بود. اخیرا برخی از موسسات اعتباری و بانک ها تنها حاضر به تخصیص وام به دارندگان این برگ هستند و اصلا این برگ را به عنوان یکی از مدارک لازم برای اعطای وام و تسهیلات در نظر می گیرند.



فرم ثنا چیست و چه فرقی با برگ ثنا دارد؟

در حقیقت با ثبت نام در سامانه ثنا گواهی ثبت صادر می گردد که به آن برگ ثنا گفته می شود که برای دریافت فرم آن لازم است اطلاعات شخصی خود را در سامانه و در فرمی که برای این منظور در نظر گرفته شده است وارد کنید. به این فرم، فرم ثنا گفته می شود که برای ثبت نام لازم است اطلاعات مندرج در آن کامل و صحیح تکمیل گردد. در واقع فرم ثنا و برگ ثنا هیچ تفاوتی با هم ندارند و شما می توانید پس از تکمیل فرم از برگه آن پرینت بگیرید. امروزه برای برخورداری از وام بانکی و تسهیلات ارائه شده از سوی برخی از بانک ها و موسسات مالی لازم است به همراه سایر مدارک برگه ثنا را هم به بانک ارائه دهنده وام، ارائه دهید.
در این موسسات که مهر اقتصاد یکی از آنها است، تخصیص اعتبار تنها با داشتن برگ ثنا ممکن خواهد شد. به عبارتی سامانه ثنا به عنوان واسط مابین بانک ها و افراد عمل می کند. علاوه بر دریافت کنندگان وام، داشتن این برگ برای کسانی که به عنوان ضامن هم به بانک معرفی می شوند نیز الزامی است.
این برگ در حقیقت شناسه قضایی افراد است که علاوه بر دریافت برگه ثنا برای بانک ، از آن برای پیگیری پرونده های قضایی هم می توان استفاده کرد. به این وسیله می توان همواره در روند پرونده قضایی قرار گرفت؛ بدون این که به مراجع قضایی مراجعه حضوری داشته باشید.
برگ ثنا برای اوراق قضایی، همه اظهارنامه های قضایی و برخی از بانک ها نیاز است که لازم است به حالت الکترونیکی و در سامانه ابلاغ الکترونیکی دستگاه قضاء ثبت گردد. برای اطلاع از چگونگی ثبت و دریافت برگ ثنا در ادامه با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید: مشاهده ابلاغیه الکترونیکی



نحوه دریافت برگه ثنا با کد ملی

برای استفاده از خدمات برگ ثنا لازم است در سامانه ثبت نام کنید و سپس احراز هویت نمایید. برای شروع مراحل ثبت نام، لازم است به سایت sana.adliran.ir مراجعه کرده و اطلاعات خواسته شده در فرم را برای اشخاص حقوقی و حقیقی در محل موردنظر وارد کنید.

دریافت برگه ثنا با کد ملی

برای ثبت نام به صورت شخص حقیقی لازم است باکس هایی که برای تاریخ تولد، شماره ملی و شماره سریال شناسنامه وجود دارد را به صورت کامل و صحیح پر کنید.

ثبت نام ثنا برای دریافت فرم ثنا

با پر نمودن فیلدهای مربوطه در فرم ثنا و کلیک گزینه ادامه، هویت فرد به صورت خودکار توسط سامانه شناسایی خواهد شد. در مرحله بعدی از شما اطلاعات تکمیلی تری در مورد محل تولد، دین و وضعیت تاهل خواسته می شود که لازم است در فیلدهای مربوطه وارد کنید.

ثبت اطلاعات شناسنامه ای در سامانه ثنا

در این مرحله لزوما بایستی اطلاعات تماس و به عبارتی یک تلفن ثابت و یک تلفن همراه در محل موردنظر وارد گردد.

ثبت اطلاعات تماس در سامانه ثنا

در آخرین مرحله هم نوبت به تکمیل اطلاعات مربوط به محل سکونت متقاضی در فرم ثنا می رسد. در این مرحله لازم است فیلدهای مربوط به نام استان، شهرستان، شهر، منطقه شهرداری، خیابان اصلی، کد پستی و در حالت کلی آدرس سکونت کامل را به همراه سطح تحصیلات و شغل در فرم ثنا درج کنید. در انتها با کلیک روی گزینه اتمام ثبت اطلاعات، اطلاعات خود را ثبت کنید که در صورت ثبت در سامانه، پیامی با عنوان ثبت موفقیت آمیز ثبت نام اولیه برای شما نمایش داده خواهد شد.

ثبت اطلاعات اقامتگاه در سامانه ثنا

در صورتی که بعد از این مرحله احساس کردید که اطلاعات وارد شده نیاز به ویرایش دارد، می توانید تا قبل از تایید نهایی با ورود به صفحه اول سایت و در قسمت تغییر اطلاعات، ویرایش های لازم را انجام دهید.
در مرحله نهایی ثبت نام فرم ثنا با در دست داشتن کارت ملی و شماره تلفن همراهی که در سامانه ثبت کرده اید، باید به یکی از دفاتر خدمات قضائی مراجعه کنید. در این مرحله نمونه امضاء شما گرفته شده و با کارت ملی هویت شما احراز خواهد شد. , و یا اینکه از روش احراز هویت غیر حضوری ثنا استفاده کنید.  حالا فر ایند ثبت فرم ثنا کامل شده است و پس از آن به متقاضی یک حساب کاربری در سامانه تعلق می گیرد. کد ملی، نام کاربری و رمز شخصی، کلمه عبور این حساب خواهد بود.

برای ثبت فرم ثنا برای اشخاص حقوقی هم می توانید مراحل ذکر شده در بالا را طی کنید و در واقع روند کار بسیار مشابه ثبت ثنا برای اشخاص حقیقی است.

بیشتر بخوانید: تغییر رمز ثنا

نحوه پرینت فرم ثنا برای بانک

پرینت گرفتن از فرم ثنا کار دشواری نیست و می توانید به راحتی آن را انجام دهید. برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. وارد سایت ثنا sana.adliran.ir شوید و از گزینه های موجود گزینه «تغییر اطلاعات» را انتخاب کنید.

    نحوه پرینت فرم ثنا

  2. به هنگام ورود به سایت لازم است رمز ثنا و کد ملی خود را که در مراحل ثبت نام طی پیامکی به شما اعلام شده و بعد از آن رمز موقتی که برایتان ارسال شده را وارد کنید.

    پرینت فرم ثنا برای وام

  3. حال گزینه «چاپ اطلاعات ثبت نام» در بالای صفحه را انتخاب کنید.

    پرینت برگه ثنا برای بانک

    در این مرحله برگ ثنا برای شما نمایش داده می شود که می توانید به سادگی از صفحه پرینت بگیرید.

    دریافت برگ ثنا

در صورتی که مراحل ثبت اطلاعات خود را به درستی انجام داده باشید دریافت برگ ثنا کار چندان مشکلی نخواهد بود. در واقع ثبت اطلاعات شخصی اصلی ترین قسمت کار است.

بیشتر بخوانید: مشاهده ابلاغیه با موبایل

منبع : برگه ثنا

هیواتک بازدید : 35 یکشنبه 20 تیر 1400 نظرات (0)

این مطلب راهنمای مشاهده ابلاغیه با کد ملی است و سعی کرده‌ایم به صورت بسیار ساده نحوه مشاهده ابلاغیه با کد ملی را توضیح دهیم.

در سال‌های نه چندان دور ابلاغیه‌هایی که از طرف دادگاه برای افراد مختلف ارسال می‌شد به صورت کتبی و توسط مامورهای ابلاغ انجام می‌گرفت. این سیستم مشکلات فراوانی را هم برای مامورین و هم برای افراد ایجاد کرده بود؛ زیرا آدرس‌های پستی در برخی موارد دقیق نبود و در مواردی نیز فردی که می‌بایست برگه را تحویل می‌گرفت در محل حاضر نبود و به دلیل امکان ادعای عدم دریافت ابلاغیه، مامور نمی‌توانست برگه را در اختیار سایر افرادی که در محل ساکن بودند قرار دهد.
روند صدور ابلاغیه دادگستری در سال 1395 دچار تحول و تغییر بزرگی شد و با ایجاد سامانه اینترنتی، ابلاغیه‌های دادگستری از طریق سامانه اینترنتی که با نام سامانه ابلاغ که زیرمجموعه سامانه ثنا است ابلاغ می‌شوند.
در حال حاضر تمام ابلاغیه‌های دادگستری از طریق اینترنتی و سامانه ابلاغ به دست افراد می‌رسد و کاربرانی که قصد دارند ابلاغیه‌های خود را از این طریق مشاهده نمایند باید برای اولین بار، با حضور در یکی از دفاتر خدمات قضایی و همراه داشتن اصل شناسنامه و کارت ملی، در سامانه ثنا ثبت نام نمایند. بدیهی است لزوم حضور فیزیکی در زمان ثبت نام به منظور احراز هویت شخص می‌باشد. با ثبت نام و دریافت رمز شخصی در سامانه ثنا افراد می‌توانند در هر لحظه و هرمکانی با دسترسی به اینترنت به مشاهده ابلاغیه‌ در مورد پرونده قضایی خود پرداخته و در صورت نیاز برگه را چاپ نمایند.



نحوه مشاهده ابلاغیه با کد ملی

اغلب افراد پس از ثبت نام در سامانه ثنا با نحوه مشاهده ابلاغیه با کد ملی آشنایی ندارند. در ابتدا این نکته را مجدداً متذکر می‌شویم که برای مشاهده ابلاغیه با کد ملی ضرورت دارد تا افراد حتماً در سامانه ثنا ثبت نام کنند که این کار به صورت حضوری و در دفاتر خدمات قضایی انجام می‌گیرد. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با نحوه مشاهده ابلاغیه به صورت گام به گام آشنا کنیم.

  1.  در ابتدا لازم است کاربران در قسمت آدرس مرورگر خود، نشانی eblagh.adliran.ir را وارد کنند و یا در قسمت جستجوی گوگل عبارت " سامانه ابلاغ الکترونیک قضایی" را جستجو و بر روی اولین جستجوی انتخاب شده کلیک نمایند تا وارد سایت اصلی سامانه ابلاغ شوند.

    مشاهده ابلاغیه با کد ملی

  2. پس از وارد شدن به سامانه ابلاغ کاربر می‌بایست کد ملی و همچنین رمز شخصی خود را که در هنگام ثبت نام اولیه دریافت نموده است در کادرهای مشخص شده وارد نماید و پس از آن بر روی گزینه "مرحله بعد" کلیک نماید.

    نحوه مشاهده ابلاغیه با کد ملی

  3. در این مرحله یک پیامک حاوی رمز موقت به شماره تلفن همراهی که کاربر در سامانه ثبت نموده است ارسال می‌شود؛ کاربر می‌بایست این کد را در کادر مشخصی که بر روی مانیتور خود مشاهده می‌نماید وارد کند.
  4. در این مرحله کاربر وارد صفحه شخصی خود شده است و صفحه‌ای که برای او به نمایش می‌آید شامل چند بخش مخلف است، بخش "ابلاغیه های جدید" قسمتی است که کاربر با کلیک بر روی آن می‌تواند اقدام به مشاهده ابلاغیه‌های جدید کند، لازم به ذکر است که تعداد ابلاغیه‌های مشاهده نشده هر کاربر با اعلان کوچکی که بر روی کادر ابلاغیه ظاهر می‌شود نمایش داده شده است.

    آموزش مشاهده ابلاغیه با کد ملی

  5. با کلیک بر روی بر روی کادر "ابلاغیه های جدید" فرد می‌تواند سربرگ تمام ابلاغیه‌های قدیمی و جدید خود را با شماره پرونده و شعبه دادرسی مشاهده نماید و با کلیک بر روی هر ابلاغیه، متن آن را مشاهده و در صورت لزوم آن را چاپ نماید. افراد می‌بایست به این نکته مهم توجه کنند که حکم‌های صادر شده، از زمان بارگذاری ابلاغیه بر روی سامانه محاسبه می‌شود که این امر در مواردی همچون اعتراض به حکم و تجدیدنظر خواهی بسیار مهم است.

    دریافت نسخه چاپی ابلاغیه

مشاهده ابلاغیه با کد ملی با موبایل

امروزه اکثر مردم برای انجام اغلب کارهای روزمره خود در اینترنت و فضای مجازی از گوشی‌های هوشمند استفاده می‌کنند؛ به همین دلیل اپلیکیشنی از سوی قوه قضاییه طراحی و به بازار عرضه شده است تا مردم بتوانند با استفاده از آن پرونده قضایی خود را دنبال و کارهایی همچون مشاهده ابلاغیه با کد ملی با موبایل را انجام دهند.
اپلیکیشنی که به منظور مشاهده ابلاغیه با کد ملی با موبایل به بازار عرضه شده است "عدالت همراه" نام دارد و کاربران می‌توانند برای دانلود آن به صفحه اصلی سامانه ابلاغ مراجعه کنند و یا از طریق پلتفرم‌های معتبر داخل کشور مانند "بازار" اقدام به دانلود و استفاده از آن نمایند.

بدیهی است که برای استفاده از اپلیکیشن "عدالت همراه" هر فرد می‌بایست در سامانه ثنا ثبت نام کرده باشد. پس از دانلود و نصب این اپلیکیشن بر روی گوشی همراه خود، در اولین گام کاربران می‌بایست نام کاربری و رمز خود در سامانه ثنا را وارد نمایند و گزینه "مرحله بعدی" را لمس کند.

مشاهده ابلاغیه با کد ملی با موبایل

در مرحله بعد پیامکی از طریق سامانه به شماره همراهی که کاربر در سامانه ثبت کرده است ارسال می‌شود، کاربر باید این رمز را در کادر مشخص شده وارد نموده و سپس گزینه "ورود" را لمس نماید.

دریافت رمز موقت در اپلیکیشن عدالت همراه

در این قسمت که صفحه اصلی اپلیکیشن "عدالت همراه" است کاربران با پنج گزینه روبرو هستند که اولین آنها در بالاترین قسمت "ابلاغ‌های الکترونیکی" نام دارد و کاربران با کلیک بر روی آن می‌توانند به مشاهده ابلاغیه با کد ملی با موبایل بپردازند.

مشاهده ابلاغیه با کد ملی در عدالت همراه

همانطور که در تصویر نیز مشاهده می‌کنید در این قسمت ابلاغیه‌ها و نحوه دسترسی به آنها برای کاربران در دسته‌بندی‌های متفاوت قرار داده شده‌است تا امکان مشاهده ابلاغیه به ساده‌ترین روش ممکن برای کاربران فراهم باشد.

ابلاغ های الکترونیکی در عدالت همراه

رمز پرونده برای مشاهده ابلاغیه

همانطور که در قسمت‌های قبلی توضیح داده شد، هر فرد می‌تواند با وارد نمودن کد ملی و رمز شخصی خود و طی مراحل لازم ابلاغیه‌هایی که برای پرونده‌های قضایی او صادر شده است را مشاهده نماید.
اما افراد زیادی وجود دارند که به دنبال پیگیری پرونده قضایی خود هستند و معمولاً اولین کاری که در این مورد به ذهنشان می‌رسد مراجعه به دادسرا است. دادسراهای کشور اما معمولاً با ازدحام جمعیت روبرو هستند و افراد معمولاً برای پیگیری پرونده قضایی مجبور می‌شوند تا ساعت‌های طولانی را در بخش‌های مختلف طی کنند.
امروزه کاربران می‌توانند به راحتی و بدون مراجعه حضوری، از طریق سامانه ابلاغ اقدام به پیگیری پرونده قضایی خود کنند و از روند کار و تصمیمات گرفته شده در مورد پرونده خود آگاه شوند.
برای پیگیری پرونده از طریق سامانه ابلاغ کاربران می‌بایست به صفحه شخصی خود در سامانه ابلاغ الکترونیک قضایی به نشانی eblagh.adliran.ir مراجعه نمایند و در این صفحه، گزینه دریافت با رمز را انتخاب نمایند.

رمز پرونده برای مشاهده ابلاغیه

کاربران عزیز توجه داشته باشند که رمز پرونده با رمز شخصی سامانه ثنا متفاوت است، رمز پرونده معمولاً عددی 5 رقمی است که توسط شعبه دادرسی از طریق پیامک برای فرد ارسال می‌گردد و فرد برای پیگیری پرونده قضایی حتماً باید از شماره پرونده خود آگاهی داشته باشد. افرادی که رمز پرونده از طریق پیامک برای آنها ارسال نشده است احتمالاً شماره تلفن همراه خود را در پرونده ثبت نکرده‌اند و برای دریافت رمز باید به شعبه‌ای که مسئول دادرسی به پرونده آنها است مراجعه نمایند. لازم به ذکر نیست که شماره رمز پرونده فقط در اختیار فرد موردنظر و یا وکیل قانونی او قرار می‌گیرد و افراد دیگر همچون اعضای خانواده نمی‌توانند به این اطلاعات دسترسی پیدا نمایند.
کاربران عزیز توجه داشته باشند در صورتی که در مکان‌های عمومی همچون کافی‌نت اقدام به ورود به سامانه و مشاهده اطلاعات پرونده قضایی خود می‌کنند در پایان کار حتماً از سامانه خارج شوند تا احتمال سوء استفاده‌های احتمالی افراد غریبه را از بین ببرند.

همانطور که از مطالعه این مقاله مشخص است، استفاده از سامانه اینترنتی برای مشاهده ابلاغیه‌های صادر شده از سوی قوه قضاییه موجب شده تا کاربران زمان و انرژی بسیار کمتری را  برای اطلاع از ابلاغیه‌ها و حتی روند پرونده قضایی خود هدر دهند. آشنایی با نحوه مشاهده ابلاغیه با کد ملی موجب می‌شود تا کاربران در سریعترین زمان ممکن از صدور ابلاغیه در مورد پرونده قضایی خود آگاه شوند. دانلود و نصب اپلیکیشن "عدالت همراه" نیز به کاربران اجازه می‌دهد تا به آسانی و در هرلحظه به مشاهده ابلاغیه با کد ملی با موبایل بپردازند.

منبع : مشاهده ابلاغیه با کد ملی

هیواتک بازدید : 38 دوشنبه 14 تیر 1400 نظرات (0)

مقدمه

ثبت نام وام ازدواج در سال ۱۴۰۰ به صورت اینترنتی و از طریق ورود به سایت ثبت نام وام ازدواج www.ve.cbi.ir انجام می شود. شرایط ثبت نام وام ازدواج 1400 و نحوه ثبت نام وام ازدواج به صورت اینترنتی مورد سوال بسیاری از افردای که درخواست وام ازدواج دارند است به همین خاطر در این نوشتار به وام ازدواج ۱۴۰۰ پرداخته ایم و در ادامه نحوه ویرایش وام ازدواج ، حذف ثبت نام وام ازدواج و همچنین ثبت نام وام ازدواج دوم را مورد بررسی قرار داده ایم .

شروع یک زندگی، بدون هیچ سرمایه ای یکی از دغدغه های اصلی زوجین است. در سال های گذشته، قانونی تصویب شد که به هر یک از زوجین، وامی به عنوان وام ازدواج پرداخت شود. هر ساله با توجه به افزایش تورم، مبلغ مربوط به وام ازدواج از سال قبل آن افزایش پیدا می کند. طبق آخرین قانون، تمامی زوجینی که بعد از سال 1397 ازدواج کرده اند، مشمول قانون وام ازدواج ۱۴۰۰ می باشند و می توانند با ورود به سایت ثبت نام وام ازدواج ve.cbi.ir مراحل ثبت نام خودشان را انجام دهند.



سایت ثبت نام وام ازدواج www.ve.cbi.ir

در حال حاضر، تمامی زوجین چه افرادی که قبل از سال 1397 ازدواج کرده اند، چه افرادی که بعد از سال 1397 ازدواج کرده اند، می بایست برای ثبت نام وام ازدواج به سایت « سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج » به آدرس ve.cbi.ir وارد شوند و مراحل ثبت نام اولیه خود را انجام دهند. برای ورود مستقیم به این سایت، بر روی لینک زیر کلیک نمایید:

ورود به سایت ثبت نام وام ازدواج

وام ازدواج 1400



آموزش تصویری ثبت نام وام ازدواج

افرادی که قصد ثبت نام در سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای دریافت وام ازدواج ۱۴۰۰ را دارند، ابتدا باید به سایت ثبت نام وام ازدواج به نشانی www.ve.cbi.ir وارد شوند و مراحل ثبت نام اولیه خود را از طریق این سایت انجام دهند. پس از اینکه هر یک از زوجین به صورت جداگانه مراحل ثبت نام خودشان را در سایت ثبت نام وام ازدواج ، انجام دادند، باید کد رهگیری ثبت نام را دریافت نمایند.
پس از تکمیل ثبت نام ، از طریق همین سامانه محل و شعبه مورد نظر برای تکمیل مراحل ثبت نام و ارائه مدارک به اطلاع زوجین خواهد رسید.

  1. برای انجام ثبت نام اولیه، ابتدا عبارت «سامانه تسهیلات ازدواج» را در گوگل جستجو کنید.
  2. حال بر روی اولین سایتی که گوگل برای شما جستجو می کنید، کلیک کنید تا وارد سایت ثبت نام وام ازدواج شوید.

    آموزش تصویری ثبت نام در وام ازدواج

  3. در این مرحله، کافیست بر روی گزینه « ثبت نام جدید » در منوی سمت راست کلیک کنید.

    آموزش ثبت نام در وام ازدواج

  4. در این قسمت کافیست که کد ملی، شماره شناسنامه و گزینه مربوط به ازدواج در خارج و داخل را وارد کنید و در نهایت با وارد کردن کد امنیتی، بر روی گزینه ادامه کلیک کنید و مراحل بعدی که شامل وارد کردن اطلاعات است را انجام دهید.

” ثبت نام وام ازدواج هر یک از زوجین باید به صورت جداگانه انجام شود. “

شرایط ثبت نام وام ازدواج ۱۴۰۰

برای ثبت نام وام ازدواج در سال 1400 لازم است که زوجین، دارای شرایط خاصی باشند تا بتوانند این وام را دریافت نمایند. شرایط ثبت نام وام ازدواج 1400 به شرح زیر می باشد:

  • داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران
  • داشتن کارت ملی موقت و یا دائم و کد پستی محل سکونت زوجین
  • تمامی زوجین تنها می توانند یک بار برای ثبت نام وام ازدواج اقدام کنند. در صورتی که افراد برای ازدواج دوم، سوم و ... قصد ثبت نام در این سایت را داشته باشند، به شرطی که قبلا وام ازدواج دریافت نکرده باشند، مجاز به دریافت وام ازدواج می باشند.
  • زوجینی که تاریخ عقد رسمی آن ها از 1 فروردین ماه سال 1397 می باشد، می توانند وام ازدواج 70 میلیون تومانی دریافت کنند.
    نکته: به هر یک از زوجین (خانم و آقا) 70 میلیون تومان تعلق می گیرد.

  • زوجینی که تاریخ عقد رسمی آن ها از 1 فروردین ماه سال 1397 می باشد و سن زوجین زیر 25 سال است، می توانند وام ازدواج 100 میلیون تومانی دریافت کنند.
  • زوجینی که قبل از سال 1397 ازدواج کرده اند و در حال حاضر، در صف دریافت وام ازدواج می باشند، می توانند 50 میلیون تومان وام دریافت نمایند.
  • تمامی افرادی که دارای شرایط ایثارگری می باشد، دو برابر مبلغ ذکر شده در هر یک از شرایط را دریافت می کنند.
  • کلیه شهروندان ایرانی خارج از کشور که گواهی ازدواج آن ها از طریق سفارت جمهوری اسلامی ایران صادر شده است، می توانند در سامانه ثبت نام کنند. گواهی ازدواج ممهور به کنسولگری ایران این افراد برابر سند ازدواج آن ها می باشد.

ویرایش وام ازدواج

در صورتی که افراد، در سامانه تسهیلات ازدواج ثبت نام کرده اند و در حال حاضر، قصد ویرایش وام ازدواج خودشان را دارند، می بایست مجددا به سایت ثبت نام وام ازدواج ve.cbi.ir وارد شوند و مراحل مربوط به ویرایش اطلاعات را انجام دهند:

  1. برای ویرایش وام ازدواج، کافیست که ابتدا به سایت ثبت نام وام ازدواج ، وارد شوید.
  2. سپس، از منوی سمت راست بر روی گزینه «ویرایش ثبت نام قبلی» کلیک کنید.

    نحوه ویرایش وام ازدواج

  3. در این قسمت، شماره ملی خود و کد رهگیری 10 رقمی ثبت نام خود را وارد کنید و بر روی گزینه ادامه کلیک کنید.

    مراحل ویرایش وام ازدواج

  4. پس از ورود به سامانه، امکان ویرایش اطلاعات قبلی برای شما وجود دارد.

پیگیری وضعیت وام ازدواج 1400

همانطور که ذکر شد، زوجین پس از ثبت نام اولیه در سایت، باید به شعبه بانک مراجعه کنند و مدارک لازم را برای دریافت وام تحویل دهند. برای اطلاع از محل شعبه مراجعه و زمان مراجعه، می بایست که افراد از طریق سایت وام ازدواج، به قسمت مربوط به پیگیری ثبت نام وارد شوند و مراحل مربوط به ورود به سامانه را انجام دهند.
در صورتی که محل مورد نظر برای مراجعه زوجین مشخص شده باشد، در قسمت پیگیری ثبت نام وام ازدواج به اطلاع افراد خواهد رسید.

  1. برای پیگیری وضعیت وام خود، ابتدا به سایت وام ازدواج وارد شوید.
  2. سپس از منوی سمت راست بر روی گزینه «مشاهده وضعیت» کلیک کنید.

    نحوه پیگیری وام ازدواج

  3. در این مرحله کافیست که کد ملی، کد رهگیری و شماره امنیتی در کادر را وارد کنید و بر روی گزینه ادامه کلیک نمایید.

    آموزش مراحل پیگیری وام ازدواج

حذف ثبت نام وام ازدواج

در صورتی که قصد حذف کلیه اطلاعات ثبت نام وام ازدواج خود را دارید، کافیست که طبق مراحل زیر پیش بروید.

  1. ابتدا به سایت وام ازدواج وارد شوید.
  2. از منوی سمت راست بر روی گزینه «حذف ثبت نام» کلیک نمایید.

    حذف ثبت نام وام ازدواج

  3. در این قسمت، کافیست که کد ملی و شماره 10 رقمی رهگیری ثبت نام خود را وارد کنید و بر روی گزینه ادامه کلیک نمایید.

    حذف وام ازدواج

ثبت نام وام ازدواج دوم

طبق قانون تعیین شده برای دریافت وام ازدواج، تمامی زوجین تنها می توانند یک بار از فرصت وام ازدواج خود استفاده کنند. در صورتی که افراد قبلا وام ازدواج دریافت کرده اند و در حال حاضر، قصد دریافت وام ازدواج دوم (برای ازدواج دوم خود) را دارند، نمی توانند در سایت ثبت نام وام ازدواج ثبت نام کنند.
اما در صورتی که افراد برای بار دوم ازدواج کرده اند؛ اما برای ازدواج اول خود وام ازدواج دریافت نکرده اند، می توانند با ورود به سایت ثبت نام در وام ازدواج به نشانی ve.cbi.ir مراحل مربوط به ثبت نام وام ازدواج خود را انجام دهند.

هزینه ثبت نام وام ازدواج

تمامی زوجین می توانند از طریق سایت وام ازدواج، مراحل مربوط به ثبت نام وام ازدواج خود را انجام دهند. مراحل ثبت نام وام ازدواج 1400 از طریق سایت ve.cbi.ir به صورت کاملا رایگان انجام می شود. کلیه زوجینی که بعد از فروردین ماه سال 1397 ازدواج کرده اند، مشمول ثبت نام وام ازدواج 70 میلیون تومانی می باشند.

هزینه وام ازدواج در سال جدید

سایت کدام بانک برای ثبت نام وام ازدواج 1400 باز است؟

تمامی توضیحات ذکر شده برای ثبت نام وام ازدواج 1400، مربوط به سایت ثبت نام وام ازدواج بانک مرکزی بوده است؛ اما بعضی از بانک ها در سراسر کشور به صورت جداگانه اقدام به فراهم کردن بسترهای مناسب در جهت ثبت نام وام ازدواج برای زوجین کرده اند.
در حال حاضر، بانک های مختلفی برای ثبت نام وام ازدواج 1400 باز هستند؛ اما به هر حال با توجه به مشکلات احتمالی، ممکن است که بعضی سایت های مذکور، بسته شوند.
سایت بانک ملی، سایت بانک تجارت، سایت بانک ملت، سایت بانک سپه، سایت بانک رفاه، سایت بانک شهر، سایت بانک مسکن، سایت بانک صادرات ایران و ... از جمله سایت هایی هستند که در حال حاضر، امکان ثبت نام برای وام ازدواج در آن ها وجود دارد.

منبع : ثبت نام وام ازدواج

هیواتک بازدید : 41 یکشنبه 13 تیر 1400 نظرات (0)

مقدمه

ابلاغیه الکترونیکی یعنی چه ؟ ابلاغیه الکترونیکی ابلاغیه‌ای است که در سامانه ابلاغیه الکترونیکی adliran ir به فرد ابلاغ می‌شود. برای اینکه بتوانید مشاهده ابلاغیه الکترونیکی را انجام دهید، ابتدا بایستی ورود به سامانه ابلاغیه الکترونیکی از طریق کد ملی و رمز عبور را انجام دهید. بدین ترتیب می‌توانید به مشاهده ابلاغیه الکترونیکی مربوط به خود بپردازید و آن را دریافت نمایید.

زمانی که یک فرد، نسبت به اقامه دعوای حقوقی یا کیفری، علیه یک فرد دیگر اقدام می‌کند، این دعوا در سیستم قضایی ثبت می‌شود. در چنین شرایطی فرد دوم حق دارد که از آن مطلع شود تا بتواند از حقوق خود دفاع کند. بدین ترتیب تمام موارد مربوط به دعوا در قالب ابلاغیه به طرفین اعلام می‌شود. امروزه امکان مشاهده الکترونیکی ابلاغیه وجود دارد. با ما همراه باشید تا شما را با جزئیات آن آشنا کنیم.
افراد با ابلاغ اوراق قضایی می‌توانند از مطرح شدن دعوا بر علیه خود مطلع شوند. همچنین می‌توانند بعد از مطلع شدن، روند رسیدگی به دعوا را نیز پیگیری کنند. قبلا سیستم قضایی توسط مامورین قضایی و به صورت کاغذی، افراد را از وجود اوراق قضایی صادرشده بر علیه آنها مطلع می‌کرد. اما امروزه اقدام جدیدی صورت گرفته که آن را ابلاغیه الکترونیکی می‌نامند. بدین صورت که اوراق قضایی صادرشده از طریق سامانه ابلاغیه الکترونیکی adliran ir به طرفین دعوا ابلاغ می‌شود.
سامانه‌ای که در ایران این اقدامات را انجام می‌دهد با نام سامانه ثنا شناخته می‌شود. این سامانه که از سال 1395 توسط قوه قضاییه شروع به کار کرده، امکانات متعددی دارد که از جمله آن می‌توان به مشاهده ابلاغیه الکترونیکی و دریافت این ابلاغیه اشاره کرد. دقت کنید ارسال ابلاغیه الکترونیکی از طریق سامانه ی ثنا و مشاهده یا عدم مشاهده ابلاغیه الکترونیکی توسط طرفین پرونده،  آثار قانونی متعددی دارد. با ما همراه باشید تا شما را با موارد مربوط به سامانه ابلاغیه الکترونیکی adliran ir از جمله نحوه ورود به سامانه و نکات مهم مربوط به آن آشنا کنیم.



سایت و سامانه ابلاغیه الکترونیکی adliran ir

امروزه سایت اصلی ابلاغیه الکترونیکی دارای آدرس eblagh.adliran.ir است. این سایت که توسط قوه قضاییه راه‌اندازی شده به عنوان سایت اصلی سامانه ابلاغیه الکترونیکی شناخته می‌شود. پس ثبت‌نام و ایجاد حساب کاربری برای پیگیری پرونده‌‌های قضایی  در این سایت  ضروری است. این سایت امکانات متعددی دارد که بعد از ثبت‌نام می‌توان از آنها برخوردار شد. یکی از این امکانات مشاهده ابلاغیه الکترونیکی است.
ثبت‌نام در سامانه ابلاغیه الکترونیکی یا همان سامانه ی ثنا دو مرحله دارد. مرحله اول ثبت‌نام اولیه و مرحله دوم ثبت‌نام نهایی است که شامل احراز هویت خواهد بود. برای انجام هر دو مرحله ثبت‌نام از دو طریق می‌توان اقدام کرد. مورد اول ثبت‌نام حضوری از طریق مراکز ثبت‌ نام سامانه ثنا و مورد دوم ثبت‌نام غیرحضوری و آنلاین است.
بعد از اینکه مراحل ثبت‌نام طی شد، یک نام کاربری و رمز عبور به ثبت‌نام‌کننده داده می‌شود که این رمز عبور همان رمز شخصی ثنا به شمار می‌رود و بهتر است برای امنیت بیشتر از همان ابتدا اقدام به تغییر رمز ثنا خود نمایید. اکنون فرد ثبت‌نام‌شده می‌تواند وارد سایت اصلی ابلاغیه الکترونیکی به آدرس eblagh.adliran.ir  شود و با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور به صفحه کاربری خود دسترسی داشته باشد و از امکانات سایت بهره‌مند گردد. مثلا به مشاهده ابلاغیه الکترونیکی بپردازد.
دقت کنید کد ثنا برای ورود به این سامانه ضروری است. پس در حفظ و نگهداری آن کوشا باشید و برای جلوگیری از فراموشی آن را در محل مناسبی یادداشت کنید.

بیشتر بخوانید: نحوه رویت ابلاغیه قضایی



نحوه مشاهده ابلاغیه الکترونیکی adliran ir

*** نحوه ورود به سامانه ابلاغیه الکترونیکی :

همان طور که اشاره شد ورود تنها در صورت ثبت‌نام امکان‌پذیر خواهد بود. این در حالی است که احراز هویت ثنا حتما باید طی مراحل ثبت‌نام صورت بگیرد تا هویت فرد در سامانه تایید شود. برای ورود به سامانه ابلاغیه الکترونیکی ابتدا باید از طریق مرورگر، وارد آدرس eblagh.adliran.ir  شوید. صفحه‌ای برای شما باز می‌شود که صفحه اصلی سایت ابلاغیه الکترونیکی است. اکنون باید کد ملی و رمز عبور (کد ثنا) خود را در کادرهای مربوطه وارد نمایید. تصویر این صفحه را در زیر می‌توانید ببینید.

ورود به سایت اصلی ابلاغیه الکترونیکی

در ادامه یک کد تحت عنوان رمز موقت به صورت یک عدد شش رقمی ‌به شماره همراه شما ارسال می‌‌شود. تنها کافی است این کد را در کادر مربوطه وارد کنید و بر دکمه ورود کلیک نمایید. تصویر ورود رمز موقت در زیر قابل رویت است.

دریافت رمز موقت برای مشاهده ابلاغ الکترونیکی

اگر مراحل را به درستی انجام دهید و اعداد را به طور صحیح وارد کنید صفحه جدیدی ظاهر می‌شود که همان صفحه کاربری شما در سامانه ابلاغیه الکترونیکی خواهد بود.
البته برای ورود به سامانه ابلاغیه الکترونیکی نکته‌ای وجود دارد که باید به آن توجه کنید. در واقع برای ورود به این سامانه، باید از مرورگر کروم که توسط قوه قضاییه پیشنهاد شده است استفاده نمایید. از طرفی باید مرورگر شما به روز باشد تا با خطای ورود مواجه نشوید.

*** نحوه مشاهده ابلاغیه الکترونیکی :

برای مشاهده ابلاغیه الکترونیکی در adliran ir بعد از ثبت‌نام و ورود به حساب کاربری می‌توانید به راحتی اقدام کنید. تنها کافی است بر روی یکی از گزینه‌های ابلاغیه‌های جدید و ابلاغیه‌های مشاهده شده، کلیک نمایید. تصویر مربوط به صفحه‌ای که در آن می‌توانید ابلاغیه الکترونیکی را مشاهده کنید در زیر آمده است:

مشاهده ابلاغیه الکترونیکی در سامانه ابلاغ

بعد از انتخاب ابلاغیه مورد نظر خود، می‌توانید بر گزینه مشاهده نسخه چاپی ابلاغیه که در انتهای صفحه در یک کادر نوشته شده کلیک کنید. اکنون می‌تواند متن ابلاغیه الکترونیکی موجود در سامانه ابلاغیه الکترونیکی را مشاهده نمایید و با انتخاب گزینه دریافت نسخه چاپی ابلاغیه، ابلاغیه الکترونیکی مربوطه را پرینت بگیرید و از آن برای قرار دادن در پرونده به عنوان یک مدرک حقوقی استفاده کنید.

این سامانه، برای مشاهده ابلاغیه الکترونیکی پنج گزینه مختلف پیش روی کاربران قرار می‌دهد که در ادامه به هریک از آنها اشاره می‌شود:

  • ابلاغیه‌های جدید: ابلاغیه‌هایی که در حساب کاربری شخص وارد می‌شود و هنوز توسط کاربر مشاهده نشده است.
  • ابلاغیه‌های مشاهده شده: ابلاغیه‌هایی که حداقل یک بار توسط کاربر، بر روی آن کلیک شده و مشاهده شده است.
  • دریافت با رمز: به کمک این گزینه کاربران می‌توانند با استفاده از رمز پرونده، ابلاغیه الکترونیکی مورد نظر خود را جست و جو کرده و به مشاهده یا چاپ آن بپردازند.
  • دریافت با شماره: این گزینه نیز به منظور جست و جوی یک ابلاغیه الکترونیکی خاص در سامانه ثنا به کار می‌رود. تنها کافی است شماره ابلاغیه را بدانید تا بتوانید آن را جست و جو نمایید.
  • سامانه آگهی الکترونیک: کاربر در این بخش می‌تواند از آگهی‌های قضایی منتشر شده مطلع شود.

بیشتر بخوانید: برگ ثنا

مشاهده ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف

شورای حل اختلاف شورایی است که در سال 1379 طبق ماده 189 قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ‌ایران تشکیل شد. هدف از تشکیل این شورا در این بند خلاصه می‌شود: «به منظور کاهش مراجعات مردم به محاکم قضایی و در راستای توسعه مشارکت‌های مردمی‌، رفع اختلافات محلی و نیز حل و فصل اموری که ماهیت قضایی ندارند و یا ماهیت قضایی آن از پیچیدگی کمتری برخوردار است به شوراهای حل اختلاف واگذار می‌گردد...».
با اینکه شورای حل اختلاف دادگاه نیست، اما به عنوان یک زیرمجموعه از قوه قضاییه به شمار می‌رود و طبق مصوبه‌های موجود در قوه قضایی عمل می‌کند. در نتیجه ابلاغ اوراق قضایی مربوط به شورای حل اختلاف نیز از طریق سامانه ابلاغیه الکترونیکی صورت می‌گیرد. لذا ابلاغیه الکترونیکی سامانه ی ثنا شامل ابلاغیه الکترونیکی شواری حل اختلاف نیز خواهد بود.
بدین ترتیب کسانی که قصد دارند دعوای خود را در شورای حل اختلاف دنبال کنند و یا در این شورا دارای پرونده هستند، باید برای مشاهده ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف مربوط به دعوای خود، در سامانه ثنا ثبت‌نام کرده و بعد از ورود به مشاهده ابلاغیه الکترونیکی خود بپردازند.

بیشتر بخوانید: تغییر شماره در سامانه ثنا

مشاهده ابلاغیه الکترونیکی دادگاه

از آنجا که سامانه ابلاغیه الکترونیکی ثنا زیرمجموعه‌ سامانه عدل ایران است، تمام ابلاغیه‌های صادر شده مربوط به یک پرونده دعوا از طریق این سامانه و به شکل الکترونیکی به طرفین دعوا ابلاغ می‌شود. بنابراین، ابلاغیه الکترونیکی جایگزین ابلاغیه‌های کاغذی است.
با این حال، هنوز هم افرادی هستند که برای پیگیری پرونده‌های خود و اطلاع از ابلاغیه‌های صادرشده، به ویژه اطلاع از رای نهایی پرونده، به طور حضوری به شعبه‌های مربوطه مراجعه می‌کنند و علاوه بر هدر دادن وقت و انرژی خود، بر حجم کاری قوه قضاییه می‌افزایند.
این در حالی است که تمام ابلاغیه‌های مربوطه از جمله دادخواست و ضمایم آن، نظر کارشناس، اوقات دادرسی و ساعت و زمان قرارها و احکام صادره در قالب ابلاغیه الکترونیکی ، برای افراد ارسال می‌شود. این اقدام، تمام ‌دادگاه‌های موجود در کشور، اعم از دادگاه حقوقی، کیفری و خانوده را شامل شده و تنها در موارد بسیار محدودی نیاز به مراجعه حضوری به دادگاه خواهد بود. تنها کافی است وارد سامانه شده و برای مشاهده ابلاغیه الکترونیکی مورد نظر اقدام کنید.

بیشتر بخوانید: مشاهده ابلاغیه با موبایل

مشاهده ابلاغیه الکترونیکی دادگستری

مراجع رسیدگی به اختلافات در ایران به دو دسته کلی مراجع دادگستری (قضایی) و مراجع غیردادگستری (اداری) تقسیم می‌شوند. تمام شعب دادگاه‌ها و دادسراها، جزء مراجع دادگستری به شمار می‌روند. مراجع غیردادگستری نیز مراجعی هستند که کارکنان آن، دارای پایه قضایی نیستند و با توجه به آیین دادرسی متفاوت از قانون آیین دادرسی مدنی کشور، به حل اختلاف بین اشخاص حقیقی و حقوقی می‌پردازند.
امروزه تمام ابلاغیه‌های مربوط به مراجع دادگستری و برخی از مراجع غیر دادگستری مانند دیوان عدالت اداری، در قالب ابلاغیه الکترونیکی قابل مشاهده است. بنابراین مشاهده ابلاغیه الکترونیکی سامانه ی ثنا علاوه بر ابلاغیه الکترونیکی دادگستری، ابلاغ الکترونیکی برخی از مراجع غیردادگستری را نیز شامل می‌شود.

آخرین یادآوری برای مشاهده ابلاغیه الکترونیکی

اگر در سامانه ابلاغیه الکترونیکی ثنا ثبت نام کنید و دارای حساب کاربری باشید و پرونده قضایی در دادگستری داشته باشید ممکن است پیام‌هایی با مضمون" ابلاغیه الکترونیکی شماره ... در حساب کاربری شما در سامانه ابلاغ قرار گرفت " دریافت نمایید.
این پیام به این معنا است که یک ابلاغیه یا اطلاعیه جدید از سوی قوه قضاییه برای حساب کاربری شما در سامانه ابلاغیه الکترونیکی ارسال شده است. برای مشاهده ابلاغیه الکترونیکی علاوه بر ورود به سامانه ابلاغیه الکترونیکی ثنا می‌توانید با استفاده از اپلیکیشن عدالت همراه، ابلاغیه‌های الکترونیکی مربوط به خود را مشاهده و دریافت نمایید.

نکات قابل توجه

ابلاغیه الکترونیکی یک مدرک حقوقی است در نتیجه ممکن است برخی از احکام و قوانین حقوقی در مورد آن صدق کند. احکامی که عدم رعایت آنها منجر به از بین رفتن حقوق قانونی اشخاص شود. از طرفی برای مشاهده ابلاغیه الکترونیکی در سامانه ابلاغیه الکترونیکی ثنا، بایستی یک سری نکات رعایت شود که در ادامه به آنها اشاره می‌شود.

  • ابلاغیه الکترونیکی یک ابلاغ قانونی است. حتی اگر توسط کاربر باز نشود و مشاهده نگردد همچنان آثار قانونی خود را به همراه دارد.
  • مشاهده ابلاغیه‌ الکترونیکی مربوط به دادخواست، وقت جلسه دادرسی و رای صادره، موجب صدور رای با توجه به حاضر بودن طرف دعوا می‌شود. در نتیجه فرد، دیگر حق واخواهی از رای صادرشده را ندارد. حتی اگر در هیچ کدام از جلسات دادگاه حضور پیدا نکرده باشد.
  • معمولا با ورود هر ابلاغیه الکترونیکی به سامانه ابلاغیه الکترونیکی ثنا یک پیامک به شماره همراه افراد ارسال می‌شود؛ اما ممکن است به هر دلیلی این پیامک ارسال نشود یا با تاخیر ارسال شود. پس اگر دارای پرونده در دادگستری هستید حتما مرتبا حساب کاربری خود در سامانه ی ثنا را چک کنید. چون معیار برای صدور ابلاغیه تاریخ ورود ابلاغیه به حساب کاربری است نه زمان مشاهده آن! 
  • اگر پس از مشاهده ابلاغیه الکترونیکی در سامانه ابلاغیه الکترونیکی ثنا متوجه شدید که باید در مهلت خاصی اقدام ویژه‌ای مانند اعتراض به نظر کارشناس یا اعتراض به رای را انجام دهید حتما در اولین فرصت نسبت به انجام آن اقدام نمایید. دقت کنید باید با در دست داشتن نسخه چاپی ابلاغیه الکترونیکی به دفاتر خدمات قضایی یا شعب دادگاه مراجعه نمایید.

منبع : دیدن ابلاغیه

تعداد صفحات : 16

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 157
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 11
  • آی پی دیروز : 76
  • بازدید امروز : 13
  • باردید دیروز : 99
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 267
  • بازدید ماه : 799
  • بازدید سال : 8,126
  • بازدید کلی : 48,116